acer-uvadi-na-nas-trh-trio-smartphonu-serie-liquid
Novinka Acer uvádí na náš trh trio smartphonů série Liquid

Acer uvádí na náš trh trio smartphonů série Liquid

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

22. 3. 2014 08:00 3

Kromě dvojice nových širokoúhlých WQHD monitorů, uvádí společnost Acer na náš trh také trojici cenově dostupných chytrých telefonů ze série nazvané Liquid.

Reklama

Společným jmenovatelem všech modelů je předinstalovaný operační systém Android ve verzi 4.2.2 Jelly Bean společně s upraveným uživatelským rozhraním nazvaným Liquid UI, vyvinutým přímo společností Acer. Operační systém by v budoucnu mělo být možné upgradovat na novou verzi KitKat.

Více informací o chytrých telefonech a aplikacích na ně se dozvíte na našem sesterském webu svetaplikaci.tyden.cz

Začněme pěkně od nejlevnějšího modelu, kterým je Acer Liquid Z4. Jedná se o základní smartphone, který bude k dostání za cenu 2 990 Kč a i přesto nabídne poměrně solidní výbavu. Za hlavní aktivum telefonu lze považovat dual-core procesor s frekvencí 1,3 GHz, kterému sekunduje 512 GB RAM pamětí. Kromě toho se dočkáme 4palcového displeje s rozlišením 800 × 480 pixelů a 4 GB úložného prostoru. Na zadní straně tohoto modelu je umístěn 5 Mpx fotoaparát. Telefon je napájen pomocí 1500 mAh baterie a jeho rozměry jsou 123 × 64 × 9,7 mm. Tento model bude možno zakoupit v černé a bílé barvě.

Acer uvádí na náš trh trio smartphonů série Liquid
i Zdroj: PCTuning.cz

Druhým přírůstkem do nové řady chytrých telefonů Liquid je model označený přídomkem Z5. Ten je již o něco dražší, jeho cenovka by se měla pohybovat kolem 4 000 Kč. Zásadním rozdílem oproti předchozímu představenému modelu jsou jeho větší rozměry, které jsou 145,5 × 73,5 × 8,8 mm. Tím pádem se můžeme těšit také na větší displej, konkrétně 5" rozlišením 854 × 480. Využít můžeme také čelní VGA kamerku. Telefon je napájen pomocí 2000 mAh baterie. Zbytek specifikací se nijak neliší od modelu Z4. Nutno dodat, že telefon bude k dostání v bílé a šedé barvě zadního krytu.

Acer uvádí na náš trh trio smartphonů série Liquid
i Zdroj: PCTuning.cz

Posledním novým kouskem této série je smartphone Acer Liquid E3. Ten bude možno zakoupit pouze v černé barvě s červenými prvky za cenu kolem 5 500 Kč. Nejvyšší model této série je vybaven 4,7palcovým displejemrozlišením 1280 × 720 pixelů (HD), který využívá technologii IPS. Uvnitř nalezneme quad-core SoC s frekvencí 1,2 GHz, 1 GB RAM pamětí a 4GB vnitřní úložiště. Fotografie a videa lze pořizovat buď zadním 13Mpx nebo čelním 2Mpx fotoaparátem. Rozměry telefonu jsou 140 × 70 × 8,9 mm. Telefon v sobě opět nese 2000 mAh baterii. Těšit se můžeme také na podporu připojení HSPA+ 42 Mb/s, přičemž předešlé dva modely podporují pouze HSPA + 21 Mb/s.

Acer uvádí na náš trh trio smartphonů série Liquid
i Zdroj: PCTuning.cz

Všechny modely by měly být oficiálně v prodeji od dubna letošního roku. 

Zdroj: TZ Acer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama