zahajen-prodej-akrylove-pc-skrine-parvum-s2-0
Novinka Zahájen prodej akrylové PC skříně Parvum S2.0

Zahájen prodej akrylové PC skříně Parvum S2.0

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

24. 2. 2014 11:00 6

Britská společnost Parvum Systems vydala novou verzi své akrylové skříně, která nese označení Parvum S2.0. Nová verze se dočkala některých vylepšení a nových funkcí.

Reklama

Jedná se o jedinečnou skříň, která je tvořena výhradně recyklovaným akrylovým plastem. Jak jsem již zmínil, nová verze je oproti původní, označené jako Pavum S1.0, vybavena některými novými funkcemi a vylepšeními, které byly vyvinuty na základě zpětné vazby od uživatelů. 

Zahájen prodej akrylové PC skříně Parvum S2.0
i Zdroj: PCTuning.cz

Akrylová skříň má formát microATX a jedná se prakticky o skříň typu kostka. Rozměry skříně jsou 275 × 305 × 420 mm. Nově je konstrukce skříně vybavena nožičkami, které přidávají na stabilitě a zajišťují, že spodní panel není v kontaktu s podlahou. Mezi další novinky patří použití čelního I/O panelu, který je vybaven dvojicí portů USB 3.0

Zahájen prodej akrylové PC skříně Parvum S2.0
i Zdroj: PCTuning.cz

S2.0 se může dále pochlubit větším prostorem nad základní deskou, kam je možné umístit výkonnější radiátor vodního chlazení či sadu ventilátorů. Pro instalaci ventilátorů lze stejně jako u předchozí verze využít sedm průduchů, které jsou umístěny na zadním, čelním a vrchním panelu skříně. Na čelní a vrchní panel je možné namontovat dvojici 120mm ventilátorů, na zadní panel potom trojici 80mm větráků.

Zahájen prodej akrylové PC skříně Parvum S2.0
i Zdroj: PCTuning.cz

Uvnitř skříně je dále dostatek prostoru pro instalaci dvou 3,5palcových a čtyř 2,5" disků. Sloty pro rozšiřující karty jsou ve skříni čtyři. Na základní desku lze dále umístit chladič procesorů s maximální výškou 152 mm. K dostání bude celkem 12 barevných kombinací skříně. 

Jak jsem zmínil již v úvodu, skříň je kompletně vyrobena z akrylového plastu, který pochází z recyklovaných evropských zdrojů. To ze skříně dělá ekologicky šetrný výrobek. Novou skříň Parvum S2.0 je možné zakoupit výhradně v e-shopu Overclockers UK za cenu od 129,95 liber, což je asi 4 300 Kč. 

Zdroj: 1, 2, 3

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama