transformer-book-t200-od-asus-by-mel-vyjit-jiz-na-prelomu-kvetna-a-cervna
Novinka Transformer Book T200 od ASUS by měl vyjít již na přelomu května a června

Transformer Book T200 od ASUS by měl vyjít již na přelomu května a června

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

18. 2. 2014 12:00

60% příjmů společnosti ASUS za minulý rok plynulo z prodeje notebooků a hybridních zařízení, proto se i v letošním roce chystá ASUS zaměřit právě na tento segment.

Reklama

Kromě dvou nových Chromebooků (C200 a C300) chystá ASUS vydat také nástupce nebo spíše kolegu transformovatelného notebooku Transformer Book T100. Tento tah je pochopitelný vzhledem k tomu, že modelu T100, který byl vydán teprve ve čtvrtém čtvrtletí loňského roku, se doposud prodalo 500 000 kusů. 

ASUS proto doufá, že s příchodem nového modelu s větším displejem se poptávka po hybridních zařízení ASUS ještě zvýší. V letošním roce chce totiž ASUS prodat čtyři miliony kusů těchto zařízení. Ale vraťme se k samotnému chystanému notebooku. Nový model ponese označení Transformer Book T200 a bude vybaven 11,6palcovým displejem. Vydán by měl být buď na konci května, nebo v průběhu června letošního roku.

Transformer Book T200 od ASUS by měl vyjít již na přelomu května a června
i Zdroj: PCTuning.cz

Stejné zdroje, které informují a vydání nového Transformer Book, uvádí, že ASUS je připraven spolupracovat s firmou Google a vdechnout tak život tabletu Nexus 8. Ten by měl podle všeho spatřit světlo světa společně s novým Transformer Book T200. ASUS by se prostřednictvím těchto produktů chtěl stát ve 4. čtvrtletí roku 2014 třetím největším výrobcem notebooků a tabletů na světě. Na to, jak tyto ambiciózní plány dopadnou, si budeme muset počkat. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama