zotac-uvede-na-trh-nove-mini-pc-id45-ze-serie-zbox
Novinka ZOTAC uvede na trh nové Mini PC ID45 ze série ZBOX

ZOTAC uvede na trh nové Mini PC ID45 ze série ZBOX

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

6. 2. 2014 13:00 9

ZOTAC International, výrobce grafických karet, základních desek a mini PC, oznámil vydání nového mini PC ID45, které je dalším přírůstkem do série populárních miniaturních počítačů ZBOX. 

Reklama

ID45 v sobě kombinuje výkon dvoujádrového procesoru Intel Core i3 3227U  s frekvencí 1,9 GHz a grafické karty NVIDIA GeForce GT 640 se 2 GB DDR3 pamětí. Díky tomuto energeticky úspornému procesoru a výkonné grafické kartě je počítač vhodným kandidátem na použití jako domácí HTPC, které zvládne přehrávat video obsah s rozlišením UHD.

ZOTAC uvede na trh nové Mini PC ID45 ze série ZBOX
i Zdroj: PCTuning.cz

Rozměry počítače jsou 188mm x 188mm x 51mm. Jako u většiny počítačů série ZBOX je možné zakoupit dvě jeho varianty, z nichž jedna má předinstalovaný 500GB pevný disk společně se 4 GB DDR3 pamětí, zatímco do druhé jste si nuceni operační paměti a 2,5palcový SATA III disk nainstalovat sami. Operační paměti o kapacitě až 16 GB je možné nainstalovat do dvou DDR3 SO-DIMM slotů. 

Na čelní a zadní straně ZBOX ID45 je umístěna celá řada vstupů a výstupů. K připojení zobrazovacího zařízení lze využít porty HDMI, DVI a D-Sub (VGA). Kromě toho se dočkáme také dvou portů USB 3.0, dvou portů USB 2.0, dvou audio konektorů a dvou gigabitových ethernetových portů. K bezdrátovému připojení k internetu poslouží Wi-Fi standardu 802.11ac. K příjmu signálu lze využít až dvě Wi-Fi antény, z nichž je ale pouze jedna součástí balení. Periferie a chytrá zařízení můžete s PC propojit pomocí Bluetooth 4.0. 

ZOTAC uvede na trh nové Mini PC ID45 ze série ZBOX
i Zdroj: PCTuning.cz

Miniaturní počítač je možné pomocí montážnímu systému VESA 75/100 přidělat na zeď nebo na zadní stranu monitoru. Cena systému včetně disku a RAM pamětí by se měla pohybovat kolem 13 000 Kč.

Zdroj: 1, 2, 3

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama