takhle-by-mohly-vypadat-nove-chytre-hodinky-galaxy-gear-2
Novinka Takhle by mohly vypadat nové chytré hodinky Galaxy Gear 2

Takhle by mohly vypadat nové chytré hodinky Galaxy Gear 2

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

3. 2. 2014 13:00 7

Nových hodinek z dílny Samsung s označením Galaxy Gear 2 bychom se podle všeho měli dočkat ještě v tomto roce společně s novou vlajkovou lodí společnosti, smartphonem Galaxy S5. 

Reklama

Zatím bohužel není jasné jakých změn se nové chytré hodinky dočkají, ani jak budou vypadat. Objevuje se ale stále více spekulací o podobě nových hodinek a v této novince si můžete prohlédnou právě jednu z jejich možných budoucích podob, jejímiž autory jsou radaktoři serveru TechRadar.

Takhle by mohly vypadat nové chytré hodinky Galaxy Gear 2
i Zdroj: PCTuning.cz

Ačkoliv první verze Galaxy Gear nebyl nakonec takový propadák, jak by se mohlo zdát, najde se spoustu chyb a neduhů, které od koupě těchto chytrých hodinek zrazují. Mezi ně patří například poměrně vysoká cena produktu, hůře zpracované UI a do jisté míry omezené funkce hodinek. 

Takhle by mohly vypadat nové chytré hodinky Galaxy Gear 2
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Zda se Samsung poučí ze svých chyb a Galaxy Gear 2 budou propracovanější, se teprve uvidí. Nicméně Samsung již nyní prohlašuje, že nebude přepracován pouze hardware a software hodinek ale radikálních změn se dočká také design hodinek. 

Jak jsem zmínil již v úvodu, redakce serveru TechRadar si dala tu práci a udělala návrh, jak by mohly eventuelně nové hodinky vypadat. Návrh zahrnuje použití kovového náramku hodinek v kombinaci se zakřiveným OLED displejem. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama