ultrabook-eurocom-armadillo-bude-nove-k-dostani-s-1tb-msata-ssd-diskem
Novinka Ultrabook Eurocom Armadillo bude nově k dostání s 1TB mSATA SSD diskem

Ultrabook Eurocom Armadillo bude nově k dostání s 1TB mSATA SSD diskem

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

29. 1. 2014 10:00 4

Eurocom je výrobce vysoce výkonných notebooků, který je v České republice zastoupen společností Goldmax. Tento výrobce nyní uvádí na trh novou verzi svého výkonného ultrabook Armadillo s 1TB SSD diskem.

Reklama

Ultrabook je vybaven 14palcovým displejem s rozlišením 1920 × 1080 pixelů, který je multi-dotykový. Uvnitř ultrabooku pracuje dvoujádrový procesor Intel Core i7-4500U s frekvencí 1,8 GHz, 4 thready a 4 MB L3 cache. Grafickou stránku výkonu zajišťuje integrovaná grafická karta Intel HD Graphics 4400, která využívá technologii Intel Dynamic Memory, s níž může karta využít až 1,7 GB pamětí. Operační paměti mohou mít kapacitu až 16 GB.

Ultrabook Eurocom Armadillo bude nově k dostání s 1TB mSATA SSD diskem
i Zdroj: PCTuning.cz

Ultrabook se pochlubí příjemnou hmotností, která činí pouhé 2 kg. Jeho rozměry jsou potom 340 × 240 × 22,8 mm. Nové je tento ultrabook vybaven mSATA SSD diskem Samsung 840 EVO, který využívá gigabitovou NAND flash paměť, vyrobenou za pomocí 19nm technologie. 1TB SSD od Samsung je tlusté pouhé 3,85 mm a váží 8,5 gramu, tudíž se na hmotnosti celého ultrabooku podepisuje pouze minimálně.  Pokud by vám tato kapacita nestačila, lze využít kombinaci mSATA disku a dalšího pevného, SSD nebo SSHD disků, čímž se může kapacita zařízení zvýšit o další 1 TB.

Ultrabook Eurocom Armadillo bude nově k dostání s 1TB mSATA SSD diskem
i Zdroj: PCTuning.cz

Na ultrabooku Armadillo jsou umístěny dva USB 3.0 porty, jeden výstup HDMI, jeden ethernetový port RJ45 a dva audio konektory. Dostatečnou výdrž ultrabooku Armadillo zajišťuje lithium-iontová baterie s kapacitou 44,6 Wh, která zaručí výdrž až 8,5 hodiny.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama