in-win-uvadi-na-trh-elegantni-hlinikovou-mini-tower-skrin-s-oznacenim-901
Novinka In Win uvádí na trh elegantní hliníkovou mini-tower skříň s označením 901

In Win uvádí na trh elegantní hliníkovou mini-tower skříň s označením 901

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

24. 1. 2014 12:00 2

In Win Development Inc., výrobce netradičních počítačových skříní, vydává novou počítačovou skříň formátu mini-tower, která nese označení 901 a je určena k instalaci základních desek formátu mini-ITX.

Reklama

Skříň se pochlubí jedinečným designem, který působí velice elegantně. Čelní, vrchní a zadní panel je vyveden z jednoho kusu 4mm leštěného hliníku. Obě bočnice jsou potom tvořeny tónovaným tvrzeným sklem. Uvnitř skříně je umístěna jedna skrytá pozice pro optickou mechaniku, dvě odnímatelné 2,5" pozice a tzv. "EZ-Swap" klec na HDD, do níž lze nainstalovat další dva 3,5palcové nebo 2,5" disky.

In Win uvádí na trh elegantní hliníkovou mini-tower skříň s označením 901
i Zdroj: PCTuning.cz

Nechybí ani 20mm prostor na boční straně, který slouží pro vedení kabeláže od zdroje, disků či I/O panelu. Skříň má kompaktní rozměry, ale přesto nabídne celkem slušný vnitřní prostor, který umožní instalaci grafických karet dlouhých až 30 cm, až 200 mm dlouhého ATX zdroje a chladiče CPU s výškou až 130 mm. Chlazení může obstarat jeden 90mm zadní ventilátor, jeden 120mm spodní ventilátor nebo 120mm radiátor vodního chlazení, který je možné přidělat na zadní panel. Na levém bočním panelu je umístěno také několik I/O prvků, mezi které patří dva porty USB 3.0 a HD audio konektory. 

In Win uvádí na trh elegantní hliníkovou mini-tower skříň s označením 901
i Zdroj: PCTuning.cz

Společně s touto skříní přichází In Win na trh také se dvěma novými napájecími zdroji s výkonem 550 W a 750 W. Zdroje využívají jednu 12V větev a jsou ochlazovány 12cm ventilátorem, vybaveným fluidními dynamickými ložisky. Oba zdroje mají aktivní PFC, splňují certifikaci 80 Plus Gold a využívají ochranné prvky jako je OCP, OVP, OPP, UVP a SCP. Menší, 550W zdroj je předinstalován právě ve skříni In Win 901.  

Elegantní PC skříň In Win 901 je již nyní k dostání za cenu pohybující se okolo 189,99 dolarů, tedy asi 3 800 korun. 

Zdroj:1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama