ces-2014-zalman-chysta-vydani-vodniho-aio-cpu-chladice-reserator-3-max-dual
Novinka CES 2014: Zalman chystá vydání vodního AiO CPU chladiče Reserator 3 Max Dual

CES 2014: Zalman chystá vydání vodního AiO CPU chladiče Reserator 3 Max Dual

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

11. 1. 2014 08:00

Společnost Zalman představila na veletrhu CES 2014 svůj nový kapalinový AiO CPU chladič Reserator 3 Max Dual, který je vybaven dvěma ventilátory a jeho hlavním aktivem je atraktivní vzhled.

Reklama

Vodní AiO chladiče procesorů jsou v poslední době stále populárnější a výrobci na nás chrlí jeden model za druhým. Většina těchto chladičů ale vypadá fádně a oku příliš nelahodí. Zalman nyní přichází s chladičem, který nebyl vyvinut jen za účelem pohodlné instalace a bezúdržbového provozu, ale který je také atraktivní na pohled. 

CES 2014: Zalman chystá vydání vodního AiO CPU chladiče Reserator 3 Max Dual
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Nedočkáme se u něj fádního černého kovového radiátoru ve tvaru kvádru, radiátor je totiž tvořen měděným žebrováním, které má tvar kruhu. Zakryt je průsvitným krytem, z jehož středu vycházejí hadice, které vedou vodu do a ze samotné základny chladiče. Tento kryt je osazen dvěma 120 mm ventilátory s modrým LED nasvícením. Ventilátory mohou pracovat v rozsahu rychlostí od 1000 do 2300 otáček za minutu. Hluk, který větráky produkují, by neměl překračovat hodnotu 37,2 dBA. 

Další součástí je integrované čerpadlo, které udržuje koloběh vody. Samotná základna systému je vyrobena z mědi. Zalman Reserator 3 Max Dual bude dodáván společně s teplovodivou pastou ZM-STG2M. Chladič je možné namontovat na patice FM2/FM1/AM3(+)/AM2(+) od AMD a LGA 2011/1366/1156/1155/1150/775 od Intel. 

Tento a další produkty od Zalman představené na CES

 2014

 si můžete prohlídnout v následujícím videu:

Známa není již pouze cena a datum vydání. Pravděpodobně se ale chladič začne prodávat již na přelomu února a března. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama