sensei-wireless-gaming-mouse-nova-bezdratova-herni-mys-od-steelseries
Novinka Sensei Wireless Gaming Mouse – nová bezdrátová herní myš od SteelSeries

Sensei Wireless Gaming Mouse – nová bezdrátová herní myš od SteelSeries

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

6. 1. 2014 11:00 6

Výrobce herních periferií SteelSeries představil novou herní bezdrátovou myš ze série Sensei. Myš je jednoduše označena jako Sensei Wireless Gaming Mouse.

Reklama

Po vydání několika kabelových variant této populární herní myši se výrobce rozhodl vydat bezdrátovou verzi Sensei. Mezi hlavní aktiva myši patří především kvalitní spínače SteelSeries s životností až 30 milionů stisknutí, možnost konfigurace nastavení CPI a výdrž až 16 hodin při intenzivním hraní. Při běžném provozu je myš schopná vydržet až 20 hodin na jedno nabití.

Sensei Wireless Gaming Mouse – nová bezdrátová herní myš od SteelSeries
i Zdroj: PCTuning.cz

Myš má na svém těle 8 programovatelných tlačítek, které lze volně nastavovat pomocí SteelSeries Engine software a ExactTech nastavení. Myš je vybavena laserovým snímačem, který nabídne možnost nastavení citlivost až na 8200 CPI. Ačkoliv se jedná o bezdrátovou myš, její doba odezvy je velmi solidní a činí 1 ms.

Konstrukce Sensei je oboustranná, což znamená, že ji mohou užívat jak leváci (pokud myš drží v levé ruce), tak praváci. Povrch myši je z velké části pogumovaný, což do jisté míry přispívá k lepšímu a pevnějšímu držení. Některé z vás určitě potěší také čtyř-zónové osvětlení. Podsvíceno je kolečko myši, logo SteelSeries, kolébka myši a indikátor nabití baterie. Uživatel si může vybrat z 16,8 milionu barev tohoto podsvícení. Tato nastavení lze ukládat do profilů, přičemž jeden profil, lze uložit přímo do vnitřní paměti myši.

Sensei Wireless Gaming Mouse – nová bezdrátová herní myš od SteelSeries
i Zdroj: PCTuning.cz

K myši je dodávána zmíněná dokovací stanice, která slouží jako bezdrátový vysílač a přijímač a zároveň jako nabíječka. Stanice je připojena k PC pomocí USB kabelu. Ten lze připojit také přímo k myši a vytvořit z ní tak myš kabelovou.

SteelSeries Sensei Wireless Gaming bude k dispozici od března 2014 za cenu 159,99 dolarů (3 250 Kč).

 Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama