acer-oznamil-evropske-vydani-tabletu-iconia-w4-s-windows-8-1
Novinka Acer oznámil evropské vydání tabletu Iconia W4 s Windows 8.1

Acer oznámil evropské vydání tabletu Iconia W4 s Windows 8.1

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

5. 1. 2014 15:00 11

Kromě 27 palcového hybridu tabletu a AiO PC TA272HUL, přichází Acer na evropský trh také s 8 palcovým tabletem Acer Iconia W4, o jehož specifikacích jsme Vás již informovali.

Reklama

Tablet je určen především pro uživatele, kteří hledají lehký, snadno přenosný, výkonný tablet, na kterém se dá dobře pracovat díky operačnímu systému Windows 8.1, společně s předinstalovaným kancelářským balíkem Microsoft Office Home and Student 2013. Pro snadné psaní na tabletu lze přikoupit také tenkou přídavnou klávesnici. 

Tablet je vybaven procesorem 4. generace Intel Atom Z3740, založeném na jádru Bay Trail s frekvencí 1,8 GHz, kterému sekundují 2 GB RAM pamětí. Tato kombinace zaručuje dostatečný výkon k chodu zmíněného operačního systému a jeho aplikací. 

Acer oznámil evropské vydání tabletu Iconia W4 s Windows 8.1
i Zdroj: PCTuning.cz

Acer Iconia W4 má 8 palcový displej, založený na technologii IPS, který má rozlišení 1280 × 800 pixelů a vynikajícími pozorovacími úhly. Poměr stran displeje je 16:10. Na tabletu je k dispozici 2 Mpx čelní fotoaparát, který zvládne pořizovat snímky v rozlišení 1080p. Dočkáme se také zadního 5 Mpx fotoaparátu s autofocusem, kterým lze natáčet videa v rozlišení 720p/1080p při rychlosti 60 FPS/30 FPS.

Konektivita nového tabletu zahrnuje micro HDMI port pro připojení externího zobrazovacího zařízení, a micro USB rozhraní, pomocí něhož lze tablet propojit s PC pro přenos souborů, a který poslouží také k nabíjení. K dispozici budou dvě kapacitní varianty a to 32 a 64 GB. Kapacitu obou variant je možné dále rozšířit pomocí microSD paměťové karty. 

Hlavními aktivy tabletu Iconia W4 je elegantní tenký design, solidní výkon, příjemná váha a zmíněný operační systém. Tloušťka tabletu je 10,75 mm a hmotnost činí 415 gramů, díky čemuž vám zařízení na cestách moc nepřitíží.

Cena produktu ve 32 GB variantě byla stanovena pro evropský trh na 299 € (8 250 Kč) a na pulty obchodů by měl dorazit koncem tohoto měsíce. 

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama