antec-oznamil-vydani-vysoke-herni-skrine-nineteen-hundred
Novinka Antec oznámil vydání vysoké herní skříně Nineteen Hundred

Antec oznámil vydání vysoké herní skříně Nineteen Hundred

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

6. 12. 2013 10:00 1

Společnost Antec přichází s novou extrémně vysokou počítačovou skříní s označením Nineteen Hundred, která je určena především pro náročné uživatele a hráče. 

Reklama

Nineteen Hundred je velmi vysoká skříň, která poslouží k vytvoření výkonné sestavy s velkým množstvím pevných disků. Konkrétně skříň nabídne až 17 pozic pro disky a mechaniky a devět rozšiřujících slotů pro instalaci PCI karet. K dispozici je 12 pozic pro 3,5 palcové pevné disky a dvě další pro instalaci SSD. Pro montáž optických mechanik lze využít tři 5,25" pozice. Do skříně lze instalovat základní desky od formátu Mini-ITX až po E-ATX. Instalovat lze také dlouhé grafické karty s délkou až 330 mm. 

Antec  oznámil vydání vysoké herní skříně Nineteen Hundred
i Zdroj: PCTuning.cz

Design skříně je poměrně jednoduchý a je založen na rovných liniích. Skříň je z větší části černá, pouze na čelní straně je přední panel vymezen perforovanou barevnou mřížkou. Výrobce dává k dispozici dvě barevné varianty těchto průduchů a to červenou a zelenou. Ve stejné barvě jsou vyvedeny také silikonové podložky v pozicích pro disky a kryty rozšiřujících karet. Samotné tělo skříně je vyrobeno z odolné SECC oceli. 

Antec  oznámil vydání vysoké herní skříně Nineteen Hundred
i Zdroj: PCTuning.cz

O chlazení se postarají tři 120 mm ventilátory s FDB ložisky (Fluid Dynamic Bearing) na čelní straně skříně. Další dva ventilátory najdeme na vrchní straně a jeden uvnitř zadního panelu. K dispozici jsou další dvě 120 mm pozice, které jsou schovány za pozicemi pro disky. 

Antec  oznámil vydání vysoké herní skříně Nineteen Hundred
i Zdroj: PCTuning.cz

K dispozici je také čelní I/O panel, který je vybaven čtyřmi USB 3.0 porty, dvěma USB 2.0 porty a audio konektory. Za specialitu skříně lze považovat možnost instalace dvou ATX zdrojů. 

Tato výjimečná herní skříň by měla být k dostání již brzy. Za originalitu se ale platí a to v tomto případě konkrétně 284 euro, což je téměř 7 800 Kč. 

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama