acer-iconia-w4-tabletu-se-dockame-v-lednu-2014
Novinka Acer Iconia W4 tabletu se dočkáme v lednu 2014

Acer Iconia W4 tabletu se dočkáme v lednu 2014

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

6. 12. 2013 08:00 3

Acer představil tento 8 palcový displej s Windows 8.1 již v říjnu, ale nezveřejnil žádné přesné datum, kdy se tablet objeví na trhu.

Reklama

Nyní se vynořily nové informace, které naznačují, že tablet by měl spatřit světlo světa na konci ledna 2014. Avizovaná cena tabletu byla 330 dolarů, přičemž nyní se zdá, že konečná cena bude stanovena na 379 dolarů (7 600 Kč). Nutno dodat, že za tuto cenu bude k dostání 64 GB varianta, zatímco 32 GB model by měl mít cenu o něco nižší. 

Měli bychom dočkat LED podsvíceného 8 palcového LCD displej typu IPS, který nabídne rozlišení 1280 × 800 obrazových bodů a výborné pozorovací úhly. Uvnitř tabletu potom nalezneme Intel Atom Z3740 Bay Trail procesor s frekvencí 1,8 GHz společně se 2 GB RAM pamětí. K dispozici budou dva fotoaparáty. Čelní webová kamera by měla mít rozlišení 2 Mpx, zatímco zadní fotoaparát bude 5 Mpx. 

Acer Iconia W4 tabletu se dočkáme v lednu 2014
i Zdroj: PCTuning.cz

Na tabletu budou k dispozici microHDMI a microUSB porty a slot pro vložení microSD karty. K internetu se bude možné připojit pomocí Wi-Fi. W4 tablet se pochlubí také velmi nízkou hmotností pouhých 410 g. 

Acer nedávno zveřejnil promo klip k tomuto tabletu, z něhož je zřejmé, že bude tablet vybaven přeinstalovaným Windows 8.1 společně s kancelářským balíkem MS Office Home & Student. V této reklamě klade Acer důraz na novou technologii dotykového displeje, která slibuje nulový prostor mezi dotykovou a vrchní vrstvou displeje. Tato technologie by měla mít za následek citlivější ovládání a lepší čitelnost na slunci. K dispozici by měla být také různobarevná pouzdra pro tablet. 

Oficiálního představení tabletu bychom se snad mohli dočkat na veletrhu CES 2014.

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama