avermedia-extremecap-u3-nahravejte-bezztratove-v-1080p-a-60-snimky-za-vterinu
Novinka AVerMedia ExtremeCap U3: Nahrávejte bezztrátově v 1080p a 60 snímky za vteřinu

AVerMedia ExtremeCap U3: Nahrávejte bezztrátově v 1080p a 60 snímky za vteřinu

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

3. 12. 2013 13:00 13

Pro ty, kdo rádi streamují nebo nahrávají různé videa z her a chtějí přitom maximální možnou kvalitu, vyšlo nové externí zachytávací zařízení. Jediné, co bude namáhat, je už jen váš pevný disk a USB 3.0.

Reklama

Společnost AVerMedia se zabývá vývojem audio-video digitálních technologií. Mezi její produkty patří třeba externí zachytávací zařízení. Pokud byste totiž chtěli třeba takový Crysis 3 nahrát v plné kvalitě na maximální nastavení, určitě by vám nestačil stávající počítač. Programy jako FRAPS a podobné mají totiž vysoké nároky na celý systém. Nemluvě o tom, že by hratelná FPS šla do kytek. Proto byl vydán ExtremeCap U3. Ano, máme tu Nvidia ShadowPlay, ale tam je komprese a není možnost vlastního nastavení.

AVerMedia ExtremeCap U3: Nahrávejte bezztrátově v 1080p a 60 snímky za vteřinu
i Zdroj: PCTuning.cz

Tato krabička umí zpracovávat video z HDMI nebo analogového kompozitního vstupu a zachycovat video s rozlišením 1920 × 1080 pixelů a rychlostí 60 snímků za vteřinu v bezztrátovém formátu (do formátu MP4 s kodekem H.264) při maximálním datovém toku 30 Mbps.

AVerMedia ExtremeCap U3: Nahrávejte bezztrátově v 1080p a 60 snímky za vteřinu
i Zdroj: PCTuning.cz

Aby se vše dalo rychle přesunout do počítače a uložit, je ExtremeCap U3 vybavený rozhraním USB 3.0. Umí také nahrávat z externích mikrofonů, což se hodí zejména recenzentům her. Součástí jsou pluginy do profesionálních programů Sony Vegas nebo Adobe Premiere Pro CS6, nebo podpora pro různé streamovací nástroje.

ExtremeCap U3 nahrazuje předchozí Live Gamer Portable, který měl jen USB 2.0 a maximální snímkovací frekvenci 30 FPS při 1920 × 1080 pixelů. Tento starší model stojí okolo 3 500 Kč, novější tedy bude začínat někde nad touto cenovkou.

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama