emperor-chair-1510-moderni-high-tech-pc-pracoviste
Novinka Emperor Chair 1510 – moderní high-tech PC pracoviště

Emperor Chair 1510 – moderní high-tech PC pracoviště

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

22. 11. 2013 11:00 12

Pokud už vás z dlouhého hraní a sezení u počítače bolí zadek, nevyhovuje vám rozpoložení vašeho pracovního stolu, chcete při hraní na PC zažít skutečné pohodlí a máte přebytečných 100 nebo 200 tisíc korun, pořiďte si novinku nazvanou Emperor Chair.

Reklama

Emperor Chair není jenom obyčejné křeslo, jedná se o high-tech pracoviště s dokonalou ergonomií, které poskytuje maximální pohodlí. Navíc je křeslo vyvedeno v moderním designu. Celkový tvar a styl křesla byl nazván "scorpion-style". Vzhledem k rozpoložení jednotlivých komponent pracoviště totiž do jisté míry připomíná tělo a bodec škorpiona. Konstrukce křesla je vyrobena převážně z kanadské oceli. 

Emperor Chair 1510 – moderní high-tech PC pracoviště
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Samotné křeslo má elektrické ovládání, pomocí kterého ho lze nastavit do vyhovujícího úhlu sklonu. Emperor Chair může být osazeno třemi 24 palcovými monitory a je vybaveno integrovaným systémem Bose a LED osvětlením, které dokresluje celkový zážitek ze hraní na křesle. Zmíněné monitory lze namontovat pomocí klasického VESA systému. 

Emperor Chair 1510 – moderní high-tech PC pracoviště
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Křeslo je k dispozici výhradně v rámci německého internetového obchodu Caseking. K dispozici jsou celkem tři varianty. Můžete si koupit buď samotné "císařské křeslo", křeslo včetně výkonného přetaktovaného multi-GPU PC nebo kompletní systém, zahrnující King Mod Emperor GTX SLI počítač a trojici 24 palcových monitorů.

Emperor Chair 1510 – moderní high-tech PC pracoviště
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Pokud si vyberete variantu s PC sestavou, dočkáte se přetaktovaného Intel Core (i5-4670K či i7-4770K) procesoru Haswell a jedné až dvou high-end grafických karet od NVIDIA či AMD. Celkem si lze vybrat z dvanácti variant grafických karet, z 8 až 16 GB RAM pamětí, SSD disku od Kingston nebo hybridního disku Seagate. Systém má předinstalovaný operační systém Windows 8.1.

Hmotnost celého zařízení činí 110 kg a jeho cena se liší podle varianty. Za samotné křeslo zaplatíte 4999,90 € (136 000 Kč) a za variantu multi-GPU (se dvěma grafickými kartami) dáte dalších 1999,90 € (54 500 Kč). Kompletní sestava se trojicí monitorů má potom cenovku 8999,90 € (245 000 Kč).

Více informací naleznete ve zdroji.

Zdroj: Caseking.de

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama