in-win-predstavila-paradni-hlinikovou-skrin-904
Novinka In Win představila parádní hliníkovou skříň 904

In Win představila parádní hliníkovou skříň 904

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

12. 11. 2013 14:00

In Win 904 je elegantní skříň s pořádnou porcí hliníku, kouřovým sklem a zajímavým rozložením komponent. Výrobce si ale za ní nechá zaplatit téměř 6 000 Kč.

Reklama

Výrobce počítačových skříní In Win představil elegantní počítačovou skříň označenou jako 904. Hlavní roli zde hraje hliník, ze kterého je vytvořena nejen celá kostra skříně, ale jež je i na vnějším obvodu okolo celé skříně. Vnitřní konstrukce je lakovaná, vnější hliník je pak kartáčovaný. Oba boky jsou pak kryté tvrzeným kouřovým sklem. Skříň má rozměry 490 × 192 × 490 mm a jedná se o běžný formát middle-tower. Její hmotnost je 12,26 kilogramu.

In Win představila parádní hliníkovou skříň 904
i Zdroj: PCTuning.cz
In Win představila parádní hliníkovou skříň 904
i Zdroj: PCTuning.cz

Zajímavý není jen vnější design, ale i vnitřní uspořádání. Například 5,25” pozice pro optickou mechaniku, je umístěna vpředu dole a podavač optických disků vyjíždí do volného prostoru pod USB konektory. Zdroj je umístěn tradičně vzadu dole, disky pak vertikálně v přední horní části. O chlazení se stará jeden 90mm ventilátory vzadu, jeden 120/140mm vpředu nad optickou mechanikou. Kabely v zadní části jsou kryté opět hliníkem a ven vyvedeny buď bokem, nebo otvorem dole.


Pro lepší představu o rozložení některých komponent přidávám i video, které je ale v němčině.

Tlačítko pro zapínání, je spolu se čtyřmi konektory USB 3.0, vstupem pro mikrofon a výstupem na sluchátka, umístěno z boku nad výřezem v přední části. In Win 904 bohužel nebude zrovna levná. Vyjde na necelých 6 000 Kč (180 Euro).

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama