prestigio-uvadi-na-trh-dva-nove-tablety-multipad-4-s-luxusni-povrchovou-upravou
Novinka Prestigio uvádí na trh dva nové tablety MultiPad 4 s luxusní povrchovou úpravou

Prestigio uvádí na trh dva nové tablety MultiPad 4 s luxusní povrchovou úpravou

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

3. 11. 2013 12:00

Prestigio přidá v listopadu dva nové přírůstky do série tabletů MultiPad s luxusním designem. Konkrétně se jedná o modely Multipad 4 Diamond 7.85 a MultiPad 4 Diamond 7.85 3G. 

Reklama

Nové tablety mají štíhlé tělo, tlusté pouhých 8,3 mm s krytem z elegantního broušeného hliníku. Kromě atraktivního designu se nové tablety pochlubí také solidními parametry a hlavně příjemnou cenou. 

První verze MultiPad 4 Diamond 7.85 je Wi-Fi model, který je založen na čtyřjádrovém Rockchip SoC RK3188 s frekvencí 1,6 GHz. Grafický výkon zajistí čtyřjádrový grafický čip Mali 400MP. Jak z názvu vyplývá, je tablet vybaven 7,85 palcovým IPS displejem. Vnitřní paměť zařízení je 16 GB a lze ji rozšířit pomocí microSD karty. K dispozici by měl být také 5 GB cloudový prostor. Do zadního krytu tabletu je instalována 2 Mpx fotoaparát. 

Prestigio uvádí na trh dva nové tablety MultiPad 4 s luxusní povrchovou úpravou
i Zdroj: PCTuning.cz

Druhá verze označená jako MultiPad 4 Diamond 7,85 3G využívá SoC MediaTek MT8389 a grafický čip PowerVR SGX544. Díky užitému čipu je možno přistupovat na internet pomocí 3G HSPA+ připojení. 3G model je dále vybaven Bluetooth technologií, GPS a FM rádiem. Pro ukládání souborů a aplikací poslouží opět 16 GB vnitřní paměť. Tento model bude vybaven, kromě zadního fotoaparátu, také čelní webkamerou, která poslouží pro provozování videohovorů. 

Nové tablety by měly být k dispozici již tento měsíc a i přesto, že se jedná o luxusně provedené tablety, které nabídnou solidní výkon, jejich ceny budou poměrně atraktivní. Wi-Fi model MultiPad 4 Diamond 7.85 bude totiž k dispozici za cenu 169 € (necelé 4 400 Kč), zatímco za 3G model si budeme muset lehce připlatit, poněvadž jeho cena byla stanovena na 199 € (5 150 Kč).

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama