prvni-android-smartphony-sencor-na-ceskem-trhu
Novinka První Android smartphony Sencor na českém trhu

První Android smartphony Sencor na českém trhu

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

31. 10. 2013 08:00

Společnost Sencor přichází na český trh s dvojicí výkonných chytrých telefonů se systémem Android ze série Element.

Reklama

Nová řada se pyšní především čtyřjádrovými procesory Snapdragon z dílny Qualcomm, solidně velkými IPS displeji a možností instalace dvou SIM karet. 

Oba modely, tedy Sencor Element P450 a Element P400 jsou založeny na quad-core procesoru s frekvencí 1,2 GHz. Dále se u obou modelů dočkáme možnosti připojení přes Wi-Fi, 4 GB interní paměti, kterou lze rozšířit o 8 GB micro SDHC kartu, kterou výrobce k telefonu přikládá. Telefony jsou také vybaveny operačním systémem Android 4.1 Jelly Bean. 

Sencor Element P450, tedy vyšší model série, je vybaven 1 GB RAM paměti a zadním 8 Mpx fotoaparátem. Velikost IPS displeje je u tohoto modelu 4,5" a zvládá rozlišení 540×960 pixelů. Výdrž 9 dní v pohotovostním režimu zajistí integrovaná 1800 mAh baterie. 

První Android smartphony Sencor na českém trhu
i Zdroj: PCTuning.cz

Druhý model, označený jako Element P400, je vybaven 4" IPS displejem s rozlišením 480×800 pixelů a pouze 512 MB RAM pamětí. Integrovaný fotoaparát má rozlišení 5 Mpx a baterie má kapacitu 1450 mAh. 

První Android smartphony Sencor na českém trhu
i Zdroj: PCTuning.cz

Více o chytrých telefonech a aplikacích na ně na svetaplikaci.tyden.cz

Cena Sencor Element P450 je u nás k dostání za necelých 5 000 Kč, zatímco menší model je k dispozici za cenu začínající na 3 999 korunách. K oběma smartphonům je dodáváno kožené pouzdro a zmíněná micro SDHC karta. 

Zdroj: TZ Sencor

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama