nove-fotografie-pripravovaneho-tabletu-tegra-note
Novinka Nové fotografie připravovaného tabletu Tegra Note

Nové fotografie připravovaného tabletu Tegra Note

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

5. 9. 2013 11:00 2

Před nedávnem unikly první snímky připravovaného tabletu NVIDIA Tegra Note. Nyní se na webu ChinaDIY objevily další fotografie. 

Reklama

Z fotografií je zřejmé, že se jedná o 7 palcové zařízení s některými poměrně netradičními konstrukčními prvky. Netradičním prvkem jsou především čelní reproduktory u hrany zařízení, které jsou velmi užitečné. Nicméně, zbytek designu vypadá poměrně zastarale a nepříliš pěkně. Tablet má lehce zaoblenou hranu na levé a pravé straně tabletu (při horizontálním držení), na zadní straně je protiskluzová plocha s prohlubněmi. Můžeme jen doufat, že návrh není konečný a NVIDIA provede ještě nějaké designové změny.

Nové fotografie připravovaného tabletu Tegra Note
i Zdroj: PCTuning.cz

Co se týče vnitřního vybavení, to je jiná káva, proslýchá se totiž, že tablet má být osazen procesorem Tegra 4 s frekvencí 1,8 GHz a 2 GB RAM pamětí. Na palubě zařízení pravděpodobně nalezneme také 5 megapixelový fotoaparát a 7 palcový displej s rozlišením 1280×768 pixelů. K tabletu by měl být dodáván také stylus. Konektivita by měla zahrnovat HDMI rozhraní. 

Nové fotografie připravovaného tabletu Tegra Note
i Zdroj: PCTuning.cz

Rozlišení displeje může znamenat, že tablet nebude cílit proti konkurenci, jako je Nexus 7, ale že bude zaměřen na tablety nižší ceny. Bude se tedy jednat spíše o entry-level tablet, který by měl konkurovat značkám jako je Acer, ASUS či Lenovo, spolu s čínskými tablety. Otázkou je, za jakou cenu bude nakonec tablet vydán. Pokud by se začal prodávat pod cenu 199 dolarů (3 900 Kč) mohl by pěkně zamotat hlavu konkurenci. Pokud tablet nepřekvapí cenou, bude se pravděpodobně jednat o propadák, protože lidé v současnosti více oceňují vysoké rozlišení, než nepatrně výkonnější procesor. 

Více fotografií naleznete zde

Zdroj: Fudzilla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama