aerocool-predstavil-stylove-skrine-gt-s-super-tower
Novinka Aerocool představil stylové skříně GT-S Super-Tower

Aerocool představil stylové skříně GT-S Super-Tower

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

3. 9. 2013 13:00 3

Aerocool Advanced Technologies, jeden z předních světových výrobců herních PC zařízení, oficiálně ohlásil vydání první skříně z řady GT. 

Reklama

Jedná se o model GT-S Super Tower, který je určen především pro hráče a náročné uživatele, kteří požadují velký prostor uvnitř skříně a zajímavý design. Hlavní konstrukce skříně je vyvedena z 1,2 mm silné SECC oceli, která zaručí vysokou stabilitu. Skříň má rozměry 255×640×560 mm. Skříň také disponuje různými nadstandardními funkcemi zahrnujícími vestavěný regulátor ventilátorů, kterým lze ovládat až 7 ventilátorů. Skříň disponuje magnetickým předním krytem, který může být variabilně posunut nebo celkově odstraněn.

Aerocool představil stylové skříně GT-S Super-Tower
i Zdroj: PCTuning.cz

Skříň bude k dispozici v černém provedení s červeným osvětlením ventilátorů nebo v bílém provedení s modrým osvětlením fanů. GT-S potěší také nevšedním futuristickým designem a dostatkem prostoru pro high-end komponenty. Díky vestavěnému oknu bočnice je zaručen výhled na výkonné komponenty instalované do skříně.  

Aerocool představil stylové skříně GT-S Super-Tower
i Zdroj: PCTuning.cz

Uvnitř skříně je více než dostatečný prostor pro instalaci nejnovějšího a výkonného hardware. Aerocool GT-S Super-Tower podporuje dokonce instalaci XL-ATX základních desek, kromě běžných formátů jako je FLEX ATX, Micro-ATX, ATX Mini-ATX, SSI CEB a SSI EEB (EATX). Do skříně lze dále umístit grafické karty o šířce až 33,3 cm a CPU chladiče s výškou solidních 18,5 cm. GT-S také poskytuje slušné možnosti vedení kabelů pomocí otvorů, které jsou vybaveny pryžovými chrániči. Ve skříni je umístěn také jeden odnímatelný prachový filtr na čelní straně. Pro fandy vodního chlazení jsou na zadní straně připraveny čtyři vyvrtané otvory s gumovými chrániči.

Do skříně lze pohodlně připojit až sedm 3,5 nebo 2,5 palcových disků. Dále lze připojit až pět mechanik, čteček paměťových karet, I/O panelů, či jiných zařízení do 5,25 palcových pozic. Všechny pozice jsou vybaveny systémem montáže bez nutnosti použití nářadí. 

Aerocool představil stylové skříně GT-S Super-Tower
i Zdroj: PCTuning.cz

K zajištění dostatečného chlazení skříně jsou ve skříni předinstalovány tři ventilátory. Jeden fan je umístěn v předním panelu, druhý potom do horního panelu. Oba ventilátory mají průměr 200 mm a točí se rychlostí až 750 RPM (90,25 CFM, 27,6 dBA). Třetí ventilátor je 140 mm a nachází se v zadní části a zajišťuje odvod tepla ze skříně. Všechny ventilátory lze ladit pomocí zmiňovaného regulátoru. Ve středu horního panelu je umístěn také I/O panel, který obsahuje dva USB 2.0 porty a dva USB 3.0 rozhraní. Dále zde nalezneme klasické audio konektory. Tlačítko zapínání a reset, společně s LED diodami je umístěno na pravé straně skříně. 

Aerocool představil stylové skříně GT-S Super-Tower
i Zdroj: PCTuning.cz

Aerocool GT-S Super-Tower je již nyní k dispozici. Doporučená cena černé edice je 114,90 euro (2 950 Kč), zatímco bílá varianta stojí 119,90 euro (3 100 Kč).

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama