lian-li-prichazi-se-skrini-pc-v360-m-atx
Novinka Lian Li přichází se skříní PC-V360 M-ATX

Lian Li přichází se skříní PC-V360 M-ATX

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

22. 8. 2013 10:00

Společnost Lian Li Industrial Co. Ltd. se chytá vydat svoji novou tenkou skříň z leštěného hliníku s formátem micro-ATX a označením PC-V360.

Reklama

Přesto, že má skříň velmi štíhlý profil, nabídne dostatečný prostor dokonce pro zapojení systému vodního chlazení. Sklopný držák, který přímo překrývá CPU a umožňuje nainstalovat až 240 mm radiátor nebo dva 120 mm ventilátory. Držák je zajištěn šrouby a je ho v případě nutnosti vyměny komponent možné snadno oddělat. Držák může být samozřejmě úplně odstraněn, například v případě instalace vysokého chladiče CPU. 

Lian Li přichází se skříní PC-V360 M-ATX
i Zdroj: PCTuning.cz

Ačkoliv má skříň poměrně kompaktní rozměry (180×388×480 mm), lze do ní instalovat vysoké množství hardware. Do skříně lze instalovat grafické karty až o délce 310 mm a napájecí zdroje o délce do 280 mm. Skříň disponuje také dvěma klecemi pro instalaci pevných disků. Tyto klece celkem pojmou až pět 3,5" a tři 2,5" disky. Case s tenkým profilem také poskytuje dostatek prostoru pro vedení kabeláže, díky členité zadní desce. 

Lian Li přichází se skříní PC-V360 M-ATX
i Zdroj: PCTuning.cz

PC-V360 využívá systémy pro snadnou instalaci komponent bez nutnosti použití nářadí. Mezi tyto systémy patří "pop-off" boční panely nebo šroubky s gumovou suspenzí pro instalaci 3,5" a 2,5" disků. Při odstranění několika šroubů lze navíc zcela oddělat klece s disky. Kromě podpory instalace 240 mm radiátoru na boční držák, lze má skříň několik dalších prvků chlazení. Mezi ně patří například přední 140 mm ventilátor pro nasávání vzduchu do skříně přes otvory na stranách čelního panelu. Další ventilátor je umístěn na vrchní část skříně. Lepší odvod tepla zajistí také přední a zadní nohy, které zvedají celou skříň a poskytují tak prostor pro efektivnější odvod tepla. Ve spodní části je navíc umístěn prachový filtr. 

Lian Li přichází se skříní PC-V360 M-ATX
i Zdroj: PCTuning.cz

Co se týče konektivity, nabídne skříň I/O panel, který je chytře umístěn na pravou hranu čelní strany. Najdeme zde dva USB porty a HD audio konektory.

Z obrázků je zřejmé, že se skříň začne prodávat ve dvou barevných provedeních. Výrobce zatím neuvedl, za jakou sumu se začne skříň prodávat.  

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama