apacer-predstavil-serii-ram-pameti-ares-ddr3-3000
Novinka Apacer představil sérii RAM pamětí ARES DDR3-3000

Apacer představil sérii RAM pamětí ARES DDR3-3000

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

29. 7. 2013 10:00

Společnost Apacer, výrobce paměťových zařízení, představila špičkové ARES DDR3-3000 RAM paměti s rekordní taktovací frekvencí.

Reklama

Tyto paměti byly testovány na veletrhu Computex a dosáhli zde taktovací frekvence 3226 MHz. Tato řada nabídne dále paměti s frekvencí 2800 MHz, 2933 MHz. Paměti budou k dispozici v balíčcích, resp. kitech a to o kapacitách 8 GB (2×4 GB) a 16 GB (2×8 GB).

Apacer ARES paměti jsou určeny především pro náročné uživatele, overclockery, profesionální střihače videa a hráče. ARES série má kromě skvělého výkonu také podporu 4. generace Intel Core procesorů a čipové sady Z87.  

Pro zajištění největšího možného přetaktování, byly pro Apacer ARES vyvinuty nové garantované paměťové čipy. ARES série pamětí má osmi-vrstvé PCB, které je speciálně upraveno pro možnost přetaktování a které účinně redukuje rušení a šum vytvářený při taktování a zvyšuje také stabilitu při taktování.

Apacer představil sérii RAM pamětí ARES DDR3-3000
i Zdroj: PCTuning.cz

Apacer ARES paměťové moduly mají také nový chladící systém, speciálně navržený pro výraznější taktování, který využívá chladič z čisté mědi pro maximální tepelnou vodivost. Chladič je založen na kapalině, která se vypařuje do "zavěšeného" pasivu, kde je ochlazována. Chladič poskytuje dobré chlazení a zároveň neprodukuje žádný hluk.

Apacer ARES série nyní tedy obsahuje DD3 2800, DDR3 2933 a DDR3 3000 RAM paměti, které mají širokou škálu rozdílných konfigurací a kapacit. Výrobce zatím nezveřejnil ceny jednotlivých variant.

 Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama