asus-oznamil-prenosny-all-in-one-pocitac-p1801-t
Novinka Asus oznámil přenosný All-in-One počítač P1801-T

Asus oznámil přenosný All-in-One počítač P1801-T

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

25. 7. 2013 06:00 1

Zařízení lze používat na stole jako počítač s myší a klávesnicí, nebo si jej kamkoliv vzít. Počítač pohání nVidia Tegra 3 a operační systém Android.

Reklama

Pamatujete na přenosný 20palcový All-in-One počítač Envy Rove20? Pokud ne, tak vězte že se jedná o stejný koncept, s kterým přišlo HP. A pak má někdo přijít s něčím novým. Ale i přes inspiraci u HP je tento počítač vše v jednom jiný. První je úhlopříčka dotykového displeje jen 18,4 palce a rozlišení IPS panelu je 1920 × 1080 pixelů.

Asus oznámil přenosný All-in-One počítač P1801-T
i Zdroj: PCTuning.cz

Asi největší změny jsou však uvnitř a to jak po stránce hardwarové, tak i softwarové. Počítač P1801-T pohání čtyřjádrový mobilní čip nVidia Tegra 3 a běží na něm operační systém Android 4.2 Jelly Bean. To je rozdíl oproti procesoru Intel Haswell a Windows 8. Naopak Asus nabízí displej s vyšším rozlišením. Celý počítač váží 2,4 kilogramu, takže jej lze celkem jednoduše vzít a přemístit nebo používat na klíně.

All-in-One počítač má samozřejmě WiFi a USB pro připojení klávesnice a myši. Součástí je také baterie, která umožní 5 hodin přehrávání videa bez potřeby zásuvky. Cena ani dostupnost není známa.

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama