novy-extender-tl-wa750re-od-tp-link
Novinka Nový extender TL-WA750RE od TP-Link

Nový extender TL-WA750RE od TP-Link

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

24. 7. 2013 14:00 2

Společnost TP-LINK, výrobce aktivních síťových prvků, přichází na český trh s extenderem TL-WA750RE, který pomůže zesílit signál vaší WiFi.

Reklama

Zařízení je určeno především pro uživatele, kteří se potýkají s nedostatečným dosahem domácí či pracovní WiFi. Extender pomůže rozšířit signál v rozlehlých či vícepodlažních bytech, domech či kancelářích.

Nový extender TL-WA750RE od TP-Link
i Zdroj: PCTuning.cz

Extender je navržen pro velmi snadnou obsluhu, stačí jej připojit do elektrické zásuvky, stisknout tlačítko a ihned se tak připojit k existující Wi-Fi síti. Rozšíření stávající Wi-Fi sítě je možné dosáhnout stiskem tlačítka Range Extender pro spuštění párování a následným použitím tlačítka WPS na vašem směrovači. Zařžízení má podporu standardu 802.11n s rychlostí přenosu až 150 Mbit/s. To zajišťuje dostatečně rychlý datový přenos i pro náročnější aplikace, streamování videa, přenos hudby či hraní online her.

Nový extender TL-WA750RE od TP-Link
i Zdroj: PCTuning.cz

Na extenderu je také umístěn běžný ethernetový port, díky němuž může zařízení zastávat roli bezdrátového adaptéru. Uživatel tedy není nucen natahovat ethernetový kabel od koncového zařízení až ke směrovači, stačí zařízení pouze připojit UTP kabelem k extenderu. K extenderu resp. k síti lze takto připojit Blu-ray přehrávač, herní konzoli nebo chytrý televizor.

Nový extender TL-WA750RE od TP-Link
i Zdroj: PCTuning.cz

Na zařízení je umístěna pětice diod, které indikují sílu Wi-Fi signálu. Indikace také pomůže uživatelům najít nejvhodnější pozici pro instalaci Wi-Fi extenderu. TL-WA750RE má rovněž podporu pro operační systém Windows 8. Zařízení má doporučenou koncovou cenu 758 Kč včetně DPH.

Zdroj: TZ TP-LINK

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama