zotac-oznamil-mini-desku-h87-itx-wifi
Novinka ZOTAC oznámil mini desku H87-ITX WiFi

ZOTAC oznámil mini desku H87-ITX WiFi

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

28. 6. 2013 06:00

Na miniaturní desce se nachází patice LGA 1150, plnohodnotné sloty pro operační paměti, slot pro grafickou kartu, WiFi, Bluetooth a plno dalšího.

Reklama

Společnost ZOTAC vyrábí kvalitní a skvěle vybavené mini-ITX základní desky už od patice LGA 775. Nyní jsme o několik generací dál a opět tu máme mini-ITX desku H87-ITX WiFi. Ta je určena pro procesory Intel Core 4. generace s paticí LGA 1150, kterému sekunduje čipset H87. Pro operační paměti typu DDR3 jsou tu dva plnohodnotné sloty pro až 16 GB paměti.

Pro úložiště jsou zde přítomny čtyři porty SATA 6 Gb/s s podporou RAID 0, 1, 0+1, 5 anebo můžete použít mSATA /mPCIe slot pro mini-SSD či jinou přídavnou kartu. Deska je napájena běžným 24pinovým kabelem, procesor pak 4pinovým. Pro grafickou kartu je zde také plnohodnotný PCI Express × 16.

ZOTAC oznámil mini desku H87-ITX WiFi
i Zdroj: PCTuning.cz
ZOTAC oznámil mini desku H87-ITX WiFi
i Zdroj: PCTuning.cz

Základní deska disponuje vestavěnou WiFi 802.11n, tedy s rychlostí až 300 Mbps a Bluetooth 4.0. Na zadním panelu najdeme dvě antény bezdrátových technologií, čtyři USB 3.0, dvě USB 2.0, dva gigabitové Ethernety, výstup 8kanálového zvuku včetně optického S/PDIF a pro výstup obrazu DisplayPort, DVI a HDMI. Základní deska se svou výbavou hodí jako základ výkonného a přitom malého počítače.

Dostupnost ani cena bohužel nebyla oznámena.

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama