devolo-powerline-adapter-vhodny-pro-venkovni-i-vnitrni-wi-fi
Novinka Devolo powerline adaptér vhodný pro venkovní i vnitřní Wi-Fi

Devolo powerline adaptér vhodný pro venkovní i vnitřní Wi-Fi

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

24. 6. 2013 09:30

Powerline adaptéry jsou, jak jistě víte, zařízení, která se připojí do běžné elektrické zásuvky a poskytují tak připojení k Ethernet síti nebo k vytvoření Wi-Fi.

Reklama

Společnost Devolo nyní vydává svůj nový dLAN 500 WiFi Starter kit, který umožňuje vytvoření bezdrátové sítě, která může fungovat i ve venkovním prostředí. Jeden adaptér se připojí do zásuvky a je propojen s vaším routerem a poté je signál přenášen pomocí elektrické sítě k druhému adaptéru. 

Souprava je údajně určena i pro laickou veřejnost, tudíž je zaručena snadná instalace a také je dodávána se standardním síťovým jménem a heslem, které je přidáno do balení. Uživatelé tedy nejsou nuceni instalovat, resp. konfigurovat vlastní bezdrátovou síť, protože ta je již vytvořena. 

Devolo powerline adaptér vhodný pro venkovní i vnitřní Wi-Fi
i Zdroj: PCTuning.cz

Devolo dLAN 500 WiFi Starter souprava má doporučenou cenu 99,90 euro (téměř 2 600 korun) a skládá se z jednoho adaptéru a jedné přípojky k modemu či routeru. Souprava skláídající se ze dvou adaptérů a přípojky bude stát 149,9 euro (tedy skoro 3 900 korun). Samostatné adaptéry by mělo být možné zakoupit za cenu 69,90 (1 800 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama