pioneer-bdr-xs05j-blu-ray-vypalovacka-s-usb-3-0-rozhranim
Novinka Pioneer BDR-XS05J Blu-ray vypalovačka s USB 3.0 rozhraním

Pioneer BDR-XS05J Blu-ray vypalovačka s USB 3.0 rozhraním

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

21. 6. 2013 10:00 1

Pioneer představil novou přenosnou Blu-ray vypalovačku s označením BDR-XS05J, která má rozměry pouhých 135×135×20,3 mm a váží 330 gramů. 

Reklama

Mechanika má hliníkovou šasi a co se týče povrchu,  lze si vybrat ze čtyř provedení. První varianta je vyvedena z kartáčovaného hliníku, druhé provedení v klavírní černé barvě, třetí se představí ve světle růžové a poslední potom nabídne leskle bílé vzezření.  

Mechaniku lze připojit k PC či notebooku pomocí USB 3.0 rozhraní. Vypalovačka zvládne produkovat jednovrstvé i dvouvrstvé Blu-ray disky a to rychlostí až 6×. V případě zápisu do třech a čtyřech vrstev dokáže mechanika zvládnout rychlost 4×. Přepisovelný Blu-ray disk je schopna vypalovačka vyrobit s maximální rychlostí 2×. Klasické DVD může být vypáleno rychlostí 8× a CD zvládne mechanika vypálit 24× rychlostí.  

Pioneer BDR-XS05J Blu-ray vypalovačka s USB 3.0 rozhraním
i Zdroj: PCTuning.cz

Tento model mechaniky je potom dodávat s rozsáhlou sadou software, zahrnující Cyberlink PowerDVD 10, PowerDirector 10, PowerProducer 5, Power2Go 7.5, Instant Burn 5, PowerBackup 2, LabelPrint 2 a MediaShow 6. Výrobce bohužel zatím nezveřejnil informace o cenách. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama