nove-call-of-duty-ghosts-bude-odhaleno-spolu-s-novym-xboxem-21-kvetna
Novinka Nové Call of Duty: Ghosts bude odhaleno spolu s novým Xboxem 21. května

Nové Call of Duty: Ghosts bude odhaleno spolu s novým Xboxem 21. května

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

2. 5. 2013 16:00 5

Z traileru bohužel nic nevyčteme, ale můžeme se podívat na jednotku, s kterou se pravděpodobně v listopadu budeme často vídat.

Reklama

Doba, na kterou většina hráčů čeká – uvedení nových herních konzolí, se konečně blíží. Tedy konec uvedení. PlayStation 4 totiž již byla oznámena (nikdo ji však zatím neviděl). 21. května dojde i na Microsoft a jeho Xbox. Zdá se, že s novými konzolemi se opravdu kvalita her změní a konečně se posuneme dále.

Nové Call of Duty: Ghosts bude odhaleno spolu s novým Xboxem 21. května
i Zdroj: PCTuning.cz

Vše, co zatím víme o herní náplni je to, že budeme hrát za speciální jednotku, pravděpodobně zvanou Ghosts (duchové). Takovou postavu už jsme mohli vidět v Modern Warfare 2 a 3. Nové Call of Duty bude mít na starost studio Infinity Ward a pravděpodobné datum uvedení na trh je 5. listopadu 2013. Představení hry ale proběhne už 21. května na novém Xboxu od Microsoftu.

Hovoří se o tom, že hra bude mít kompletně nový engine, který už bude stavěný na nové konzole a právě proto je nové Call of Duty jednou z her, kterou Microsoft na své konzoli předvede. Změna enginu by přišla vhod, jelikož ten, který je v současnosti používán, je z roku 2005!

Pokud vás nové Call of Duty zajímá, určitě vám nesmí uniknout živý stream uvedení nového Xboxu, kde bude ukázáno právě i Call of Duty. Už 21. května od 19 hodin.

Zdroj: NextPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama