asus-xonar-essence-stu-nova-stolni-externi-zvukovka-a-sluchatkovy-zesilovac
Novinka Asus Xonar Essence STU: Nová stolní externí zvukovka a sluchátkový zesilovač

Asus Xonar Essence STU: Nová stolní externí zvukovka a sluchátkový zesilovač

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

27. 4. 2013 06:00 13

Zvukovka patří díky svým možnostem do vyšších tříd. Jsou zde použity součástky od Texas Instruments, možnost nezávislé regulace reproduktorů a sluchátek nebo třeba 3 výměnné patice pro operační zesilovače.

Reklama

Asus to v poslední době se zvukovými kartami pěkně rozjel. Před dvěma týdny to byla externí USB zvuková karta Xonar U7 určená především pro notebooky, týden po ní to byl Xonar Phoebus Solo z herní edici Republic of Gamers. Dnešním dnem Asus oznámil další externí zvukovou kartu s USB rozhraním. Tou je Xonar Essence STU.

Asus Xonar Essence STU: Nová stolní externí zvukovka a sluchátkový zesilovač
i Zdroj: PCTuning.cz

Xonar Essence STU je externí převodník z digitálního na analogový signál a sluchátkový  zesilovač. Uvnitř jsou součástky od Texas Instruments, konkrétně převodník PCM1792A a sluchátkový zesilovač TPA6120A2. Dále jsou zde kondenzátory Nichicon Finegold a WIMA FKP2. Zvukovka nabízí odstup signálu od šumu 120 dB a zesilovač má impedanci až 600 ohmů. Zvuková karta také nabízí možnost uživatelské výměny operačních zesilovačů (3 patice) za původní Texas Instruments NS-LME49720 a NS-LM4562NA.

V možnostech vstupů a výstupů nabízí nový Xonar RCA stereo výstupy, 6,3mm sluchátkový výstup, dva digitální vstupy a pomocný AUX vstup. Vpředu jsou dva ovladače hlasitosti pro nezávislou regulaci reproduktorů a sluchátek.

Cena ani datum uvedení není bohužel známé.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama