potvrzeno-priblizne-datum-vydani-lg-optimus-g2
Novinka Potvrzeno přibližné datum vydání LG Optimus G2

Potvrzeno přibližné datum vydání LG Optimus G2

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

21. 4. 2013 13:00

Všichni výrobci chytrých telefonů už představili svoje letošní hvězdy, HTC přišlo s modelem One, Samsung se snaží prorazit s Galaxy S4, takže i LG muselo reagovat.

Reklama

LG má přijít s novým výkonným chytrým telefonem Optimus G2, který by se prý mohl stát "výkonnostním králem" současných smartphonů. Pokud jste tedy fandy produktů LG a čekáte právě na jejich variantu špičkového chytrého telefonu, jistě vás potěší, že už je známo přibližné datum vydání.

V rozhovoru pro Trusted Reviews, prozradil vedoucí LG mobilní komunikace pro Evropu, Won Kim, jaké má LG plány s chytrým telefonem Optimus G2. Telefon má být vydán ve třetím čtvrtletí tohoto roku, ale přesné datum a specifikace nechtěl Won Kim v rozhovoru prozradit se slovy: „Je poněkud předčasné hovořit o specifikacích G2.“

Potvrzeno přibližné datum vydání LG Optimus G2
i Zdroj: PCTuning.cz

Podle dřívějších spekulací by měl Optimus G2 přijít s procesorem Qualcomm Snapdragon 800, který by měl být novou výkonnostní špičkou. Optimus G2 by se měl postavit do boje proti současným jedničkám jako je Galaxy S4, HTC One nebo Sony Xperia Z. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama