asus-zahajil-prodej-taichi-31-s-dualnim-13-3-displejem
Novinka ASUS zahájil prodej Taichi 31 s duálním 13,3“ displejem

ASUS zahájil prodej Taichi 31 s duálním 13,3“ displejem

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

15. 4. 2013 14:00 5

Společnost ASUS dnes oznámila dostupnost ultrabooku Taichi se dvěma 13,3 palcovými displeji.

Reklama

Duální design obrazovky nabízí mobilní flexibilitu tabletu s výkonem a funkcemi notebooku. Taichi 31 nabídne třetí generaci Core procesorů od Intelu. Taichi 31 se v prodeji připojí ke svému kolegovi 11,6“ ultrabooku Taichi 21, který zažil svůj debut již v říjnu 2012.

Se dvěma Full HD 13,3 palcovými displeji, které jsou umístěné "back-to-back", v sobě má ASUS Taichi 31 spojovat ty nejlepší vlastnosti Windows 8 tabletu se silným utrabookem a to v jednom elegantním těle. Design je stejně jako u předchozího modelu 21 stylizován do lesklé černé a má stejně štíhlý profil jako jeho menší kolega.

ASUS zahájil prodej Taichi 31 s duálním 13,3“ displejem
i Zdroj: PCTuning.cz

Se zavřeným víkem pracuje ASUS Taichi 31 jako velice výkonný tablet s výkonným Core i7 nebo i5 procesorem a rychlým SSD diskem. Režim tabletu nabídne 10 bodový multi-touch IPS displej odolný proti poškrábání. V ultrabooku najdeme předinstalovaný Windows 8, který můžeme v zavřeném režimu ovládat buď prsty nebo za pomoci přiloženého stylusu. Stylus je ideální pro ručně psané poznámky, anotace dokumentů a kreslení náčrtů.

ASUS Taichi 31 nabízí při zavřeném víku tři různé způsoby využití. Při aktivaci pouze vnitřního displeje je Taichi 31 výkonným ultrabookem s pohodlnou podsvícenou klávesnicí a přesným touchpadem, který má plnou podporu gest pro Windows 8. Můžete mít také aktivní oba displeje a to v režimu zrcadlení plochy, což je výhodné především pro prezentační účely. Nemusíte s sebou tedy vláčet externí monitor nebo projektor pro prezentaci plochy resp. práce na ní. Posledním způsobem je fungování obou displejů odděleně zároveň. Dodávaná aplikace Screen Share umožňuje prezentování snímků publiku na jedné straně, zatímco si můžete číst poznámky na straně druhé.

Cena produktu zatím bohužel nebyla zveřejněna.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama