bang-olufsen-prichazi-s-elegantnimi-sluchatky-beoplay-h3-a-h6
Novinka Bang & Olufsen přichází s elegantními sluchátky Beoplay H3 a H6

Bang & Olufsen přichází s elegantními sluchátky Beoplay H3 a H6

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

10. 4. 2013 12:00 9

V našich končinách než až tak známá dánská společnost Bang & Olufsen přichází s dvěma druhy elegantních sluchátek z kvalitních materiálů. 

Reklama

Tyto modely nesou označení Beoplay H3 a H6. U modelu H3 se jedná o klasické pecky, kdežto Beoplay H6 jsou velká sluchátka s mušlemi zakrývajícími uši. Oba dva modely jsou vytvořeny z kvalitních materiálů, jako je hliník a kůže.  

H3 pecky budou dodávány ve třech barvených provedeních a to v šedé barvě z kartáčovaného hliníku, v měděně-červené barvě z eloxovaného hliníku a v celkově černé. Pecky jsou vybaveny 10,3 mm reproduktorem s mikro-basovými porty a 23 otvory pro průchod zvuku. 

Bang & Olufsen přichází s elegantními sluchátky Beoplay H3 a H6
i Zdroj: PCTuning.cz

Beoplay H6 jsou potom vyvedeny v barvě stříbřitého hliníku s béžovou koženkou, či v černé barvě s nádechem zelené (uvnitř mušle). Tento model je vybaven hliníkovou čelenkou, která je polstrovaná koženkou. Koženkově polstrované jsou potom i ušní polštářky kolem mušle. V mušlích jsou instalovány 40 mm reproduktory. Oba dva modely jsou vybaveny in-line mikrofony (umístěné na kabelu), které jsou kompatibilní s většinou dnešních smartphonů. 

Bang & Olufsen přichází s elegantními sluchátky Beoplay H3 a H6
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokud jste fajnšmekry, kteří si chtějí užít poslech hudby, či sledování filmu s kvalitními a elegantními sluchátky je pro vás Beoplay to pravé. Na co se ale musíte připravit je celkem vysoká cena. Za luxus se holt platí.

Beoplay H3 pecky totiž budou stát 249 euro tedy asi 6 350 Kč a H6 plná sluchátka potom dokonce 399 euro, to znamená něco přes 10 000 Kč. Oba dva modely by měly být k dispozici již v květnu.

 Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama