adata-predstavuje-nove-flash-disky-s-motivy-nba
Novinka ADATA představuje nové flash disky s motivy NBA

ADATA představuje nové flash disky s motivy NBA

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

5. 4. 2013 13:00

Společnost ADATA Technology dnes oznámila uvedení tematických USB flash disků s motivem americké basketbalové soutěže NBA.  

Reklama

V nové řadě produktů, která je oficiálně licencovaná Národní basketbalovou asociací, bude zařazeno všech třicet týmů NBA.

Každý disk je opatřen logem týmu na jedné a straně a logem NBA na straně druhé. Všechny USB flash disky nabízejí připojení přes USB 2.0 a jsou vyráběny v kapacitě 16 GB.

Podle generálního ředitele ADATA budou nové flash disky s motivem NBA barevnější, nabídnou větší kapacitu a posuvný USB konektor. Také prohlašuje, že tyto USB disky jsou nezbytností pro všechny basketbalové fanoušky. 

ADATA představuje nové flash disky s motivy NBA
i Zdroj: PCTuning.cz

Flash si lze také zavěsit například na klíče nebo klíčenku díky otvoru pro poutko. Zastrkovací konstrukce zabrání opotřebení konektoru. Kupující může také plně využít přidaný software od ADATA, včetně UFDtoGO, OStoGO a nejnovější Norton Internet Security 2013 na 60 dní zdarma. 

ADATA představuje nové flash disky s motivy NBA
i Zdroj: PCTuning.cz

Flash se pravděpodobně budou prodávat pouze ve Spojených státech a v Kanadě, tudže pokud jste fanoušky NBA a jednu z těchto flash chcete vlastnit, budete si muset vyrazit za oceán nebo si ji nechat přivést.  

Zdroj: TechPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama