logitech-prichazi-s-novou-g-serii-hernich-periferii
Novinka Logitech přichází s novou G sérií herních periferií

Logitech přichází s novou G sérií herních periferií

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

20. 3. 2013 13:00 8

Dnes Logitech oznámil svoji novou herní řadu Logitech G, která by měla odrážet nový přístup ke hraní PC her. Nová herní série zahrnuje čtyři přepracované myši a dvě klávesnic a dva nové headsety.  

Reklama

Jak prohlásil generální ředitel Logitech Ehtishan Rabbani: „Stejně jako jsou hráči nuceni projít úrovněmi ve hře, jsou naši technici nuceni procázet a testovat věděcké teorie.“ Společnost podle jeho slov s novou sérií G posouvá hranice rychlosti, přesnosti a spolehlivosti. Nové výrobky by měly mít také intuitivní ovládání, aby splnili účel pomoci hráčům. 

Pomocí infračervené technologie studoval Logitech interakci mezi rukou a zařízením při hraní. Výsledkem by mělo být několik vylepšení nové G série.

Pro zlepšení pohodlí a komfortu, byly přidány pokročilé povrchové materiály do hmatových zón, které byly identifikovány při testování. U míst, kde dochází nejčastěji ke kontaktu ruky s myší, Logitech použil povrchovou úpravu odolnou vůči otiskům prstů. Oblasti dlaní mají na době hydrofobní povlak, který zabraňuje přilepení a lépe odolává agresivnímu potu.

V závislosti na modelu myši se také setkáme s měkkým nebo suchým uchopením pro zvýšení, buď komfortu držení, nebo kontroly myši. Obě klávesnice by měly mít na klávesách UV nátěr pro větší odolnost a větší životnost zařízení. Na předložce by potom měly mít klávesnice také povlak odolný vůči zanechání otisků prstů.

Logitech přichází s novou G sérií herních periferií
i Zdroj: PCTuning.cz

Kromě všeho vyjmenovaného by herní myši Logitech G100s Optical Gaming Mouse a G400s Optical Gaming Mouse měly mít funkci senzorů Delta Zero. Tento senzor by měl zvýšit přesnost ovládání kurzoru a přesně reagovat na pohyby rukou. Všechny nové myši by také měly mít speciální polytetrafluorethylenové kluzné plochy, které snižují tření pro rychlejší pohyby a jemnější pohyby kurzoru.

Součástí série by měli být: 

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse, bezdrátová herní myš, která by měla být dostupná za 99,99 dolarů.

Logitech G500s a G400s, drátové herní myši, přičemž G500s bude mít laserový snímač a G400s optický, jsou očekávány v cenách 69,99 a 59,99 dolarů.

Logitech G100s, jednoduchá optická myš pro hraní RTS či MOBA her, bez zbytečných funkčních tlačítek za cenu 39,99 dolarů.

 Logitech G19s Gaming Keyboard, ultimátní herní klávesnice s širokou škálou možností, nastavitelným podsvícením a LCD Game panelem za cenu 199,99 dolarů.

Logitech G510s Gaming Keyboard, která by měla nabízet zjednodušenou variantu G19s, ale přesto nabídne programovatelné G klávesami a LCD panel s celou škálou funkcí a prodávat se bude za 119,99 dolarů.

Dále nová série přináší dva herní headsety, Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset, s Dolby Headpone 7,1 za 79,99 dolarů a Logitech G230 Stereo Gaming Headset za 59,99 dolarů.

Více ve následujícím videu:

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama