huawei-ascend-g615-se-ctyrjadrem-k-dostani-od-unora
Novinka Huawei Ascend G615 se čtyřjádrem k dostání od února

Huawei Ascend G615 se čtyřjádrem k dostání od února

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 1. 2013 11:00 2

Čínský Huawei, který se netají tím, že chce letos svým porfoliem lépe konkurovat ostatním výrobcům, oznámil příchod svého dalšího smartphonu s označením Ascend G615. Jedná se o zástupce střední třídy s čtyřjádrovým procesorem a 4,5palcovým displejem, který se má prodávat za příjemných 300 euro.

Reklama

Největším tahákem levného modelu je IPS obrazovka s rozlišením 1280 × 720 pixelů (318 ppi), ale ani ostatní specifikace nejsou špatné. Procesor HiSilicon K3V2 (architektura ARM Cortex-A9) z vlastní produkce disponuje čtveřicí fyzických jader a v základu kmitá na taktu 1,4 GHz.

Uživatelé budou mít v neposlední řadě také k dispozici 1 GB RAM, 8 GB pro data (díky microSD slotu lze paměť rozšířit o dalších 32 GB), osmimegapixelový fotoaparát a baterii s kapacitou 2150 mAh.

Telefon se začne prodávat s Androidem 4.0 Ice Cream Sandwich. V březnu by měl ale obdržet aktualizaci na novější verzi Jelly Bean. Huawei Ascend G615 bude dostupný v černé a bílé barvě prostřednictvím obchodů Amazon, Cyberport a Conrad od 1. února.

Huawei Ascend G615 se čtyřjádrem k dostání od února
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: PocketDroid

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama