ces-2013-bezdratove-uloziste-server-a-opakovac-v-jednom-to-je-corsair-voyager-air
Novinka CES 2013: Bezdrátové úložiště, server a opakovač v jednom. To je Corsair Voyager Air

CES 2013: Bezdrátové úložiště, server a opakovač v jednom. To je Corsair Voyager Air

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

8. 1. 2013 15:00 1

Nejde však o velký těžký disk, který musíte nechat doma. Tento je mobilní a díky vlastní baterii si jej můžete vzít kamkoliv.

Reklama

Corsair již vyrábí flash disky a SSD, nyní se ale pouští i na trh s externími disky a uvede velice zajímavý produkt Corsair Voyager Air. Mobilní pevný disk má totiž mnoho funkcí, které můžete využít doma nebo v terénu. Když začneme od těch běžných, tak data můžete kopírovat buď přes USB 3.0 nebo přes síť. Jako síťové prvky jsou zde použity Ethernet a WiFi. Pokud jej chcete vzít na cesty, 7hodinový běh vám zaručí zabudovaná baterie.

CES 2013: Bezdrátové úložiště, server a opakovač v jednom. To je Corsair Voyager Air
i Zdroj: PCTuning.cz

Voyager Air může také zastávat funkci NAS serveru. Nakonec jej lze použít i jako opakovač, tedy připojit do stávající internetové sítě (WiFi nebo Ethernet) a přes WiFi toto připojení duplikovat.

Zařízení bude dostupné v mnoha barvách. Těmi jsou šedivá, červená, modrá, zelená a růžová. Dostupná bude kapacita 500 GB a 1 TB, jejichž cena bude 180 dolarů (4 300 Kč) za 500 GB a 220 dolarů (5 200 Kč) za 1TB model. Na trh se dostanou začátkem února.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama