k-uvedeni-samsungu-galaxy-s-iv-dojde-uz-v-dubnu
Novinka K uvedení Samsungu Galaxy S IV dojde už v dubnu?

K uvedení Samsungu Galaxy S IV dojde už v dubnu?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 1. 2013 18:00 12

Samsung Galaxy S IV se pomalu stává nejdiskutovanějším smartphonem v mobilním světě. Server GSMArena přinesl další „zaručené“ informace o čtvrté generaci populárního Samsungu. Tentokrát se spekulace týkají toho, že nový model bude podporovat speciální dotykové pero, které již známe z modelové řady Galaxy Note.

Reklama

Tyto domněnky se nakonec ukážou asi jako liché, není totiž mnoho důvodů, proč by S-Pen nemělo zůstat výsadou modelů Note. U nich ho můžeme považovat za jeden z hlavních prodejních argumentů.

Samsung Galaxy S IV má pracovat s čtyřjádrem Exynos 5440 vyrobeným 28nm HP (high performance) high-k metal gate (HKMG) postupem. Obrazovka, patrně typu Super AMOLED, s úhlopříčkou 5 palců, se pochlubí rozlišením 1920 × 1080 pixelů.

Pro momentky bude jistě dostačující třináctimegapixelový fotoaparát. Operační paměť má mít dnes standardní velikost 2 GB. K uvedení na trh má dojít už v dubnu, což je překvapivé. Podle nás je ale spíše pravděpodobnější reálná dostupnost v obchodech v květnu.

Jediné, co lze dnes s jistotou tvrdit, je že bude použitý operační systém Android Jelly Bean. Jiná verze je nepravděpodobná.

K uvedení Samsungu Galaxy S IV dojde už v dubnu?
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: GSMArena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama