duke-nukem-3d-je-ke-stazeni-zdarma-na-gog-com-skvely-vanocni-darek-pro-pametniky
Novinka Duke Nukem 3D je ke stažení zdarma na GOG.com, skvělý vánoční dárek pro pamětníky!

Duke Nukem 3D je ke stažení zdarma na GOG.com, skvělý vánoční dárek pro pamětníky!

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

13. 12. 2012 09:00 23

Duke Nukem 3D sice vyšel už v roce 1996, ale díky své zábavnosti má stále co nabídnout. Krutopřísný hláškař se jen tak neomrzí a pokud přemýšlíte co budete hrát přes svátky, měli byste uvažovat o této klasice. 

Reklama

Hra Duke Nukem 3D společně s prvním Doomem totiž definovali žánr stříleček. A nejenom to. Poskytli zábavu, která nepramenila jenom ze zabíjení prasat a další havěti. I když, zmenšit nepřítele a pak ho nemilosrdně rozšlápnout jak švába mělo vždycky něco do sebe. Je to právě postava Duka, která udělala hru nesmrtelnou.

Mohli jste přijít k pisoáru a ulevit si, mohli jste zajít za striptérkou a vysolit jí pár dolarů. A Duke to vždy okomentoval. Bylo to kouzlo, které se do nového Duka bohužel přenést nepovedlo. Bylo to totiž poprvé, kdy hra pařanovi takovéto kejkle dovolila.

Kromě hry Duke Nukem 3D: Atomic edition při stažení získáte i manuál, 2 HD wallpapery, 113 vyzváněcích tónů, avatara a 20 artworků.

Aby toho nebylo málo, na nostalgické vlně se kromě PCčkářů mohou svézt i uživatelé MACů. Pokud si chcete zahrát hru, která tvořila historii, přejděte na GOG.com. Akce bude probíhat do zítra, do 3:59 odpoledne.

Zdroj: vr-zone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama