scythe-monobox-ticha-ocelova-atx-skrin
Novinka Scythe Monobox: Tichá ocelová ATX skříň

Scythe Monobox: Tichá ocelová ATX skříň

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

24. 11. 2012 10:00 15

Nic nenarušující kvádr, vyrobený z oceli, odhlučněný pěnou. Podpěrky pro dvě grafické karty a žádné přehnané množství větráků. To je Monobox.

Reklama

Scythe je známým výrobcem chladičů jak pro procesory, tak i grafické karty. V jeho nabídce ale najdete i nějaký ten počítačový zdroj, příslušenství v podobě regulátorů a také počítačové skříně. A nejnovějším přírůstkem je skříň s názvem Monobox, kterou chce konkurovat jednolitým kusům, kterými je například Fractal Design Define R4.

Scythe Monobox: Tichá ocelová ATX skříň
i Zdroj: PCTuning.cz
Scythe Monobox: Tichá ocelová ATX skříň
i Zdroj: PCTuning.cz

Skříň ve velikosti miditower podporuje nejvýše ATX desky. Je vyrobena z 0,5mm oceli, plastových částí a nechybí ani izolační pěna. Uvnitř jsou tři 5,25” pozice, čtyři 3,5” pozice pro disky, které se můžou změnit na 2,5”. Skříň disponuje také stabilizátorem dlouhých grafických karet. Držet může ale maximálně dvě. Chlazení zajišťují dva 120mm větráky vpředu a jeden 120mm vzadu.

Veškerá konektivita se nachází z přední strany nad dvířky. Zde najdeme USB 3.0 a USB 2.0 v počtu jeden od každého, zvukový vstup/výstup a zapínací tlačítko. Uvedení je naplánováno na 5. prosince a cena je očekávána okolo 100 dolarů (2 300 Kč). Přesně tolik stojí i zmíněná Define R4.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama