asus-oc-noob-jak-se-vydarila-taktovaci-akce
Novinka Asus OC Noob – jak se vydařila taktovací akce?

Asus OC Noob – jak se vydařila taktovací akce?

Aleš Kaňák

Aleš Kaňák

23. 11. 2012 14:00

Pokud jste se nacházeli ve středu 21. listopadu v budově fakulty elektrotechniky a komunikačních technologií a fakulty podnikatelské v Brně, tak jste si možná všimli trojice počítačových sestav, u kterých se tvořili hloučky lidí. O co šlo?

Reklama

Trojice vylosovaných volně příchozích měla čest zúčastnit se overclockerského triatlonu za asistence redaktorů PCTuningu a dalšího českého magazínu. 

Asus OC Noob – jak se vydařila taktovací akce?
i Zdroj: PCTuning.cz

Na místě konání byly rozmístěné tři identické sestavy se základními deskami Asus Maximus V Extreme, procesorem Intel Core i5-3570K, grafickou kartou Asus GTX 660 Ti, SDD diskem HyperX a paměťmi od Kingstonu a vzduchovým chladičem Gelid. Rozhodně se vyplatilo zůstat od začátku až do konce.

Asus OC Noob – jak se vydařila taktovací akce?
i Zdroj: PCTuning.cz

Kromě možností aktivně se zapojit při ladění hardwaru se také rozdalo plno hodnotných cen a i nějaké drobnosti od partnerů. Tímto jim ještě jednou děkujeme za možnost akci zrealizovat – jedná se o firmy Asus, Kingston a Alfa. Report z celé akce bude spisovat kolega Michal "Flank3r" Šimonek. Do té doby si zatím si budete muset vystačit s pár fotografiemi a jedním videem z akce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama