sony-pry-pracuje-na-spickovem-mobilu-ktery-bude-primou-konkurenci-iphonu-5-a-galaxy-s3
Apple Novinka Sony prý pracuje na špičkovém mobilu, který bude přímou konkurencí iPhonu 5 a Galaxy S3

Sony prý pracuje na špičkovém mobilu, který bude přímou konkurencí iPhonu 5 a Galaxy S3

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 11. 2012 13:30 12

Šéf mobilní divize Dennis van Schie v nedávném rozhovoru pro německý deník Financial Times Deutschland zmínil, že Sony pracuje na zařízení, které bude moci konečně konkurovat těm nejlepším chytrým telefonům na trhu.

Reklama

Nepřehlédněte:

PLAGUE INC. – ORIGINÁLNÍ HERNÍ KONCEPT PLNÝ ŠPATNÉ VĚDY

„V blízké budoucnosti uvedeme novou vlajkovou loď, která bude přímým konkurentem iPhonu 5 a Samsungu Galaxy S3,“ uvedl. Nový telefon by měl být představen na veletrhu spotřební elektroniky CES 2013. Je však otázkou, zdali asijský výrobce nepřichází se „zabijákem“ populárních konkurenčních modelů příliš pozdě.

Od Samsungu se totiž očekává, že na CES přinejmenším ohlásí čtvrtou generaci Galaxy S. Apple prý zase spěchá na uvedení vylepšeného iPhonu 5 s přídomkem S.

Mobilní telefon Sony s krycím názvem Yuga by měl nabídnout pětipalcový displej s Full HD rozlišením, 2 GB operační paměti, dvanáctimegapixelový fotoaparát a čtyřjádrový procesor Snapdragon S Pro.

Schie v rozhovoru také zmínil, že firma zatím neplánuje uvedení mobilů s platformou Windows Phone 8. „Se společností Microsoft máme dobrý vztah a vývoj Windows Phone bedlivě sledujeme. Pokud systém uspěje, nebudeme zaskočeni“. A ještě dodal, že firma uvede několik tabletů s Androidem. Ale nebude jich mnoho.

Sony prý pracuje na špičkovém mobilu, který bude přímou konkurencí iPhonu 5 a Galaxy S3
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: FT

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama