logitech-harmony-touch-univerzalni-ovladac-s-dotykovym-displejem
Novinka Logitech Harmony Touch: Univerzální ovladač s dotykovým displejem

Logitech Harmony Touch: Univerzální ovladač s dotykovým displejem

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

30. 9. 2012 18:00 9

Novému ovladači vévodí dotykový displej uprostřed těla, přes který můžete velice rychle přepínat programy pomocí jednoduchých ikonek. Ovládat může až 15 zařízení.

Reklama

Logitech přidal do své řady univerzálních dálkových ovladačů Harmony novinku s názvem Touch. Jak už název napovídá, najdeme zde i dotykový LCD displej. Na něm jsou zobrazeny ikony až 50 naladěných programů. Dále zde najdeme i čas a možnost změnit si obrázek pozadí, míru podsvícení a čas, po kterém si displej ztmaví.

Logitech Harmony Touch: Univerzální ovladač s dotykovým displejem
i Zdroj: PCTuning.cz

Ovladač může mít ve své paměti až 15 zařízení, které může ovládat. Mezi nimi můžou být různé přehrávače (DVD, audio, apod.), pro které jsou zde tlačítka pauza, přehrát, přetočení, zastavit a nahrávání, či televizi nebo počítače s nainstalovanou některou z nadstaveb multimediálního centra.

Harmony Touch komunikuje přes infračervený (IR) signál a musí tak být na ovládané zařízení namířen. Součástí je i stojánek, který zároveň slouží jako dobíječka. Cena nového ovladače Logitech Harmony Touch je celkem vysokých 249 dolarů (5 500 Kč).

Zdroj: Engadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama