smartphone-motorola-droid-razr-i-prinasi-2ghz-procesor-intel-atom
Novinka Smartphone Motorola Droid RAZR i přináší 2GHz procesor Intel Atom

Smartphone Motorola Droid RAZR i přináší 2GHz procesor Intel Atom

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 9. 2012 13:30 12

Nový model zaboduje u uživatelů hlavně špičkovým dílenským zpracováním i velmi dobrou výbavou. Droid RAZR je chytrá žiletka skvělé konstrukce, která obsahuje jako vůbec první mobilní telefon na světě SoC jednotku taktovanou na frekvenci 2,0 GHz.

Reklama

Nepřehlédněte:

Samsung dementoval spekulace o smartphonu Galaxy S IV. Na MWC 2013 prý k jeho představení nedojde

Celou čelní stranu telefonu pokrývá odolné ochranné sklo Gorilla, pod kterým je kapacitní displej úhlopříčky 4,3 palce s qHD rozlišením 540 × 960 obrazových bodů, který sahá až ke krajům.

Procesor je vyráběný 32nm technologií a pochází z výrobních linek Intelu, americké společnosti zabývající se vývojem mikroprocesorů. Použitý čip Atom podporuje technologii Hyper-Threading, takže i přesto, že má aktivní pouze jedno fyzické jádro, dokáže zpracovávat najednou dvě vlákna.

Razr i běží na Androidu verze 4.0 Ice Cream Sandwich, přislíbena mu je nicméně aktualizace na Jelly Bean. Hlavní fotoaparát zvládne pořizovat osmimegapixelové fotografie nebo videa v rozlišení 1080p při třiceti snímcích za sekundu.

Dnes představená novinka by měla stihnout s přehledem lukrativní předvánoční trh – v prodeji by mohla být totiž snad už v průběhu října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama