test-ivy-bridge-vs-trinity-ve-hre-counter-strike-global-offensive
Novinka Test: Ivy Bridge vs. Trinity ve hře Counter-Strike: Global Offensive

Test: Ivy Bridge vs. Trinity ve hře Counter-Strike: Global Offensive

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

23. 7. 2012 11:00 12

Do vydání CS:GO zbývá ještě měsíc, ale díky uzavřené betě která probíhá od konce minulého roku si ji může zahrát kdekdo. 

Reklama

Hra která vznikla ve spolupráci Valve a Hidden Path Entertainment měla původně nabídnout multiplatformové hraní, bohužel z toho sešlo kvůli problémům na konzolích s častými upgrady. Třeba to vyjde v budoucnu.

Counter-Strike: Global Offensive je pokračovatelem jedné z nejhranějších multiplayerových her. Přináší nové zbraně, herní módy, hezčí grafiku, ale i starý známý Source Engine, hratelnost a hlavně mapy. Vylepšení designu je provedeno pomocí nově nakreslených textur a použitý stárnoucí DX 9 vůbec nevadí. O CS:GO projevily zájem turnaje i jednotlivé progamingové týmy, takže o svou budoucnost se hra bát nemusí.

V dnešním malém testíku budou proti sobě soutěžit dva rozdílní soupeři. Ultrabook s Ivy Bridge (Core i5 3427U; 17 W; Intel HD 4000) a AMD Trinity (A10-4600M; 35 W; Radeon HD 7660G). Grafické nastavení ve hře bylo trojí: pro progamery typické rozlišení 1024x768 s nízkými detaily, pak 1366x768 s nízkými detaily a nakonec 1366x768 s detaily na maximu, bez AA / AF.

Test: Ivy Bridge vs. Trinity ve hře Counter-Strike: Global Offensive
i Zdroj: PCTuning.cz

Redaktoři na vr-zone nahráli pětiminutové demo z hraní CS:GO na mapě de_train, aby následně zjistili FPS na testovacích noteboocích. Protože herní engine přijímal a vysílal serveru za sekundu 64 paketů, nemělo by být měření ovlivněno externími vlivy.

Test: Ivy Bridge vs. Trinity ve hře Counter-Strike: Global Offensive
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: vr-zone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama