dice-battlefield-4-se-bude-na-verejnych-serverech-testovat-az-na-podzim-2013-letos-si-ale-muzete-zajistit-ucast
Novinka DICE: Battlefield 4 se bude na veřejných serverech testovat až na podzim 2013, letos si ale můžete zajistit účast

DICE: Battlefield 4 se bude na veřejných serverech testovat až na podzim 2013, letos si ale můžete zajistit účast

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

18. 7. 2012 11:00 8

Pokud si koupíte 26. října vycházející Medal of Honor Warfighter Limited Edition. Luxusně pojmenovanou edici dostanou všichni, kteří si hru jednoduše předobjednají.

Reklama

DICE je zkráceně Digital Illusions Creative Entertainment, herní studio vlastněné distributorem EA. Známe ho hlavně kvůli různým Battlefieldům, bojovali jsme už na spoustě míst, ale i skrze 3D skákačku Mirror's Edge. 

Nynější Battlefield vydrží zaměstnávat hráče novinkami i v roce 2013, kdy budou stále vycházet DLC. Na březen je naplánovaný End Game a až se i ten omrzí, dostanete za $60 možnost zahrát si betu čtvrtého dílu.

DICE: Battlefield 4 se bude na veřejných serverech testovat až na podzim 2013, letos si ale můžete zajistit účast
i Zdroj: PCTuning.cz

Klasičtější Medal of Honor i Battlefield běží na stejném enginu Frostbite, ale obě hry poskytují úplně odlišný herní zážitek. Jak moc nezáleží na enginu, dokazuje že Frostbite ve verzi 2 je podepsán pod real-time strategií, střílečkou a dokonce automobilovou závodní hrou.

S Limitovanou Edicí si ve hře zpřístupníte už od samého začátku dvě sniperské pušky U.S. Navy SEAL Tier 1 Sniper a McMillan Tac-300. Ušetříte si tak zhruba 40 hodin progresu vašeho virtuálního vojáka.

Nový MoH vyjde na PC, Xbox 360 a Playstation 3 na sklonku října. Battlefield pravděpodobně někdy v roce 2014.

Zdroj: vr-zone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama