hp-predstavuje-ctyri-nove-all-in-one-pocitace-s-procesory-ivy-bridge
Novinka HP představuje čtyři nové all-in-one počítače s procesory Ivy Bridge

HP představuje čtyři nové all-in-one počítače s procesory Ivy Bridge

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

9. 7. 2012 10:00 1

Jedná se o směsku podnikových a spotřebitelských počítačů, které doplňují již dříve představené modely.

Reklama

Pro podnikový segment jsou to počítače Compaq Elite 8300 a Compaq Pro 6300, koncoví uživatelé si mohou domů pořídit  HP Envy 23 a Pavilion 23. Zatímco Compaq Pro 6300 se začne prodávat 3. září, Compaq Elite 8300 bude v obchodech o týden později (10. září). HP Envy 23 a HP Pavilion 23 dorazí na pulty shodně 5. srpna.

HP představuje čtyři nové all-in-one počítače s procesory Ivy Bridge
i Zdroj: PCTuning.cz

Compaq Elite 8300 začíná na ceně $879, velikost displeje má 23" a uvnitř může být osazený jak procesory Sandy Bridge, tak procesory Ivy Bridge. Grafické jádro může být u tohoto typu PC integrované nebo diskrétní. Pokud si připlatíte, za $929 dostanete multi-dotykovou obrazovku.

Compaq Pro 6300 bude mít v základní verzi cenu $799. Jeho 21" displej nenabízí dotykové ovládání, ale zato je dodáván s bezpečnostním softwarem HP ProtectTools (balík deseti programů). Stejně jako u předchozího modelu, i zde si můžete zvolit, jakou generaci procesorů od Intelu budete chtít používat. 

HP Envy 23 je vybaven 23" displejem s rozlišením 1080p a můžete si vybrat mezi procesorem Ivy Bridge a AMD Trinity. Jelikož se jedná o domácí počítač, může v něm být pevný disk o velikost až 2 TB, konektor HDMI-in, Blu-ray mechanika a TV tuner.

Nejlevnější je pak HP Pavilion 23, s cenou začínající na $650, který také nabízí podívanou na 23" 1080p displej, může mít 2 TB pevný disk a pohánět ho bude možné jak s Intel, tak i s AMD procesorem.

Zdroj: engadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama