test-samsung-galaxy-s-iii-vydrzi-na-jedno-nabiti-plnit-zakladni-funkci-nejdele
Novinka Test: Samsung Galaxy S III vydrží na jedno nabití plnit základní funkci nejdéle

Test: Samsung Galaxy S III vydrží na jedno nabití plnit základní funkci nejdéle

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

7. 7. 2012 12:00 32

Plně nabít telefon a pak s ním co nejdéle telefonovat, to bylo účelem uskutečněného testu. Vyhrálo nové Galaxy a na druhém místě... 

Reklama

Mobilní telefony už nejsou pouze přístrojem pro zkontaktování kamaráda nebo byznys partnera. Je to módní doplněk, ukázka společenského postavení a multimediální centrum které se vejde do kapsy. Při všem tom honu za  výkonem a kompaktnějšími (čti tenčími) rozměry se zapomínalo na výdrž baterie. Perioda připojení telefonů k elektrické síti se smrskla na dny.

Test: Samsung Galaxy S III vydrží na jedno nabití plnit základní funkci nejdéle
i Zdroj: PCTuning.cz

Podle svých slov nezávislá testovací laboratoř Which? si vzala na paškál 101 soudobých smartphonů a podrobila je jednoduchému testu. Zjistili, jak dlouho se dá s každým jednotlivým telefonem volat v 3G síti. Mezi testovanými výrobky byli zástupci Samsungu, Sony, Applu, HTC nebo Motoroly.

Průměrný telefon z testovaných kusů vydržel udržovat spojení 315 minut (5 hodin a 15 minut). Více než dvakrát tolik ustál a vítězem se stal Samsung Galaxy S III, který dodýchal po 12 hodinách. Podle obrázku druhý v pořadí je HTC One X s 635 minutami a třetí skončilo Sony Xperia S, s nímž se dá v 3G síti telefonovat 520 minut.

Bramborovou medaili získal Apple iPhone 4S  (467 minut). Na opačném konci se nelichotivě umístila Motorola Gleam, která svým majitelům dovoluje maximální délku telefonátu 2 hodiny a 15 minut.

Chcete se dozvědět více o nových chytrých telefonech, tabletech a aplikacích pro ně? Navštivte náš nový web Světaplikací!

Zdroj: kitguru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama