logitech-rozsiruje-portfolio-solarnich-klavesnici
Novinka Logitech rozšiřuje portfolio solárních klávesnicí

Logitech rozšiřuje portfolio solárních klávesnicí

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

30. 5. 2012 12:00 16

Bezdrátová solární klávesnice Logitech K760 je určena pro uživatele počítačů Mac, iPadů a iPhonů.

Reklama

Není nic víc iritujícího, než když se vám v bezdrátové klávesnici / myši bez předchozího varování kompletně vybijí baterie. Cesta k nesmrtelné bezdrátové klávesnici je známá mnoho let a vede přes solární články. Uvědomil si to Logitech, který cca před rokem a půl vydal Logitech K750, první bezdrátovou klávesnici se solárními články určenou pro ovládání Windows. Dnes se své solární klávesnice dočkali i fanoušci Applu.

Logitech rozšiřuje portfolio solárních klávesnicí
i Zdroj: PCTuning.cz

Má stříbrný povrch s typickými Apple telefonními tlačítky, které čítají i specifické Command, Brightness a Eject klávesy. Tisková zpráva neuvádí přesné rozměry, ale z obrázku lze vidět, že je poměrně dost hluboká. To kvůli přítomnosti solárních článků, které jí zajišťují životnost, aniž by se musely každých pár měsíců měnit baterie.

NepřehlédněteLogitech představil první bezdrátovou klávesnici nabíjenou solárními články

K760 je schopná pracovat se všemi třemi vlajkovými typy Apple zařízení, tedy s Macem, iPadem i iPhonem pomocí Bluetooth. A se všemi takřka najednou. Nachází se na ní totiž přepínač, pomocí kterého si zvolíte zařízení, které právě chcete ovládat.

Klávesnice by měla při plném nabití vydržet provoz až tři měsíce, nicméně je schopná se dobít i ze svitu lampičky. Dostupná by měla být už na začátku června za cenu $80.

Zdroj: techpowerup

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama