chce-se-naucit-taktovat-prijdte-na-ceske-workshopy
Novinka Chce se naučit taktovat? Přijďte na české workshopy

Chce se naučit taktovat? Přijďte na české workshopy

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

25. 4. 2012 09:00 3

Víte (a nebo nevíte) co znamená extrémní taktování a chtěli byste jej zažít na vlastní kůži? To vám umožní série OC Workshopů, které jsou vůbec prvními v České republice.

Reklama

V České republice a na Slovensku není takový počet lidí, kteří by se zabývali extrémním taktováním, a když ano, tak jsou většinou redaktorem některého z magazínů zabývajících se počítači. Druhou stránkou věci je i menší počet obyvatel, než má například USA. Proto je zde také několikanásobně menší počet těchto lidí. Někteří ale ví, co pojem extreme overclocking znamená, ale ještě nikdy neměli šanci být u toho a vše viděli například z našich novinek nebo článků z různých taktovacích soutěží. Teď ale budou mít všichni možnost okusit sílu hardwaru a chlad dusíku.

Chce se naučit taktovat? Přijďte na české workshopy
i Zdroj: PCTuning.cz

Redaktoři Michal Šimonek (flanker), Aleš Kaňák (froxic) a Adam Kahánek (Blue Storm) si pro všechny připravili možnost, kde se na taktování procesorů v extrémních podmínkách za použití dusíku podívat, něco se naučit a dokonce i sami vyzkoušet. OC Workshop je prvním v České republice a pokud bude zájem a první se povede, budou následovat další.

První OC Workshop se bude konat v Praze, ale zatím není přesně stanovený termín. Mělo by se jednat o poslední týden v červenu. Pokud byste měli zájem, můžete se předběžně registrovat na této stránce. Kdyby byl zájem moc malý, akce se pravděpodobně zruší. Jaké jsou podmínky pro účast? V podstatě žádné. Pokud si ale dotyčný bude chtít něco vyzkoušet i na vlastní kůži, je zde nutnost minimálního věku 18 let. Budou zde tři sestavy platformy AMD s různými procesory, od Phenomů II po procesory FX, dále základní desky 990FXA-UD7 a 990FXA-UD5 od Gigabyte, který je sponzorem akce, pravděpodobně operační paměti od Kingstonu a grafické karty, také od Gigabyte. S těmi si v budoucnu budeme také hrát, ale pravděpodobně ne hned na první akci. Více informací na vlastní webové stránce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama