obrazek-tabletu-google-nexus-je-pravy
Novinka Obrázek tabletu Google Nexus, je pravý?

Obrázek tabletu Google Nexus, je pravý?

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

4. 4. 2012 10:00 22

Po internetu koluje obrázek, který údajně zobrazuje tablet, se kterým chystá prorazit společnost Google.

Reklama

Na první pohled nic překvapivého. Údajný Google Nexus vypadá jako ... tablet. Je placatý, černý a má displej. Při bližším zkoumání zjistíte, že tablet na obrázku může být jen velmi nepravděpodobně sedmipalcový a vypadá na větší, 10" gadget. Kolegové z Tomsguide tak soudí podle velikosti ikon a jejich rozestupů. Desetipalcový tablet ale není nic co by bylo nereálné.

Obrázek tabletu Google Nexus, je pravý?
i Zdroj: PCTuning.cz

Celou dobu se sice mluví o sedmipalcovém, který by konkuroval levnému Kindle Fire. Co ale víme je, že Google se spojil hned s několika výrobci a je tak možné, že menší tablet bude vyrábět jedna firma, například Asus. No a druhý, větší a hlavně dražší by měl na starosti třeba Samsung. Také není od věci, že Google koupil společnost Motorola, která má s výrobou tabletů zkušenosti a mohl by tak dále překvapit.

Zpátky k dnešnímu obrázku: na stranách tabletu se nachází slot pro mikroSD (možná i SD) kartu, USB a najdete tam také vstup pro SIM kartu. Napravo, jakoby z levé strany je pak vidět něco, co by měl být konektor pro připojení klávesnice, po vzoru tabletů ze série Asus Transformer.

Samozřejmě se vedou velké diskuze o tom, jestli je tablet na obrázku podvrh. Na první sice ne,ale na druhý pohled jde jasně vidět, že centrální tablet má okraje šedé, na rozdíl od zobrazení tabletu z boku, kdy jsou pro změnu černé. Androidí komunita upozorňuje i na fakt, že vyobrazený tablet používá zvláštní kombinaci tlačítek na ovládání hlasitosti a napájení na jedné hraně.

Na jasnou odpověď, kdy a jaké tablety k nám od Googlu dorazí, si budeme muset ještě počkat. O budoucnosti Nexus tabletů se bude otevřeně hovořit nejspíš až na Google I/O konferenci v červnu.

Zdroj: tomsguide

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama