dalsi-metal-gear-solid-zamiri-opet-i-na-pc
Novinka Další Metal Gear Solid zamíří opět i na PC

Další Metal Gear Solid zamíří opět i na PC

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

26. 2. 2012 07:45 5

O projektu Next MGS od japonského studia Konami toho zatím není známo mnoho. Byla by ale velká škoda se nepodělit alespoň o tu trošku informací, které se na internetu objevily.  

Reklama

Herní série MGS okupuje televizní obrazovky už od roku 1998 a za tu dobu vyšlo devět méně či více plnohodnotných pokračování. Jedním z těch plnohodnotných je Metal Gear Solid: Guns of the Patriots. Tento díl obsahoval multiplayer s jednoduchým názvem Metal Gear Online. No a podle nedávných zpráv MGO velmi brzy skončí podpora a vypnou se servery. Definitivní konec je naplánovaný na 12. června. Proč by měla být právě tato informace důležitá?

Další Metal Gear Solid zamíří opět i na PC
i Zdroj: PCTuning.cz


 

Na internetech se totiž spekuluje, že by další MGS mohl být čistě multiplayerovou záležitostí. Jak vidíte na obrázku výše, next je napsaný v uvozovkách. Když si vyškrtneme, že by Snake prožíval například příběh prvního dílu v lepší grafice, zase nám tolik možností nezbývá. V souvislosti s ukončením podpory MGO je pak multiplayerový díl docela logickou volbou.

Nepřehlédněte: Podívejte se na první obrázky z PC verze Maxe Payne 3

Hra je podle všeho teprve ve velmi ranné fázi, konami stále hledá lidi na klíčové pozive při vývoji desátého titulu z rodiny MGS. Na konferenci GDC, která se pořádá v San Franciscu bude firma hledat schopné programátory, kteří by zvládli pracovat s herním enginem FOX, ale i game designéry, animátory, zvukaře a další profese, bez kterých se herní AAA titul neobejde.

Nikoho nepřekvapí, že je předběžně oznámeno datum vydání až na konec roku 2013, případně na začatek 2014. Nezbývá než čekat a doufat, že se Konami podaří naprogramovat tak nadčasovou hru, jakou je třeba Quake 3: Arena... kterou si teď jdu zahrát.

Zdroj: techpowerup 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama